Co to je sonický kartáček?

Sonický kartáček

Zářivý úsměv je dnes asi jeden z nejvíce přitahujících vizuálních aspektů. Proto se v článku dozvíš, jak funguje sonická technologie kartáčků, díky které docílíš bílých zoubků. Na konci tě čeká i krásná sleva 37 % na sonický kartáček.

Zářivý úsměv je dnes více než důležitý, uděláme kvůli němu asi cokoliv. Jak na to a jaké pomocníky ke svému zářivému úsměvu vybrat? 

Sonické zubní kartáčky

Před pár lety se na trhu objevil naprostý průlom na poli zubní hygieny uvedením sonické technologie do kartáčků. Oproti běžnému manuálnímu kartáčku nabídla mnohem větší množství kmitů. Právě kmitání pomáhá odstraňovat zubní plak a jiné nečistoty. S klasickým kartáčkem nikdy nezvládneš udělat více jak 3 000 kmitů za minutu. Sonický kartáček jich vykouzlí přes 48 000 kmitů za minutu. Tady je již vidět značný rozdíl, který rozhodně jde pocítit již po prvním čištění. 

Až pět režimů čištění 

Sonický kartáček se dokáže přizpůsobit potřebám každého z nás. Ať už chceme maximální vyčištění nebo potřebujeme citlivější čištění dásní. Na každém sonickém kartáčku vždy najdeme režimy čištění. Rozdíly mezi nimi jsou v množství kmitů za minutu, u citlivého režimu 23 000 kmitů až po režimy na bělení zubů s 48 000 kmity. Rozhodně si každý najde frekvenci, která mu vyhovuje. 

5 režimů čistění zubů

Výběr čistících hlavic

Vždy jsem v obchodě strávil množství času při hledání kartáčku a každý měl svoji specifickou funkci. To samozřejmě platí i u sonického kartáčku a jeho výběru hlavic. Sonický kartáček Magnitudal nabízí při nákupu 4 hlavice zdarma. Myslím, že si z těchto tří vybereš favoritku. 

Speciální pasty pro sonické zubní kartáčky 

Důležité je i dobře si vybrat kvalitní pastu, samozřejmě je nejlepší si vybrat speciální pastu vytvořenou pro sonické kartáčky. Já sám bych nedoporučoval abrazivní zubní pasty na bělení zubů, protože tě může čekat rychlejší vybělení zubů, ale i rychlejší zničení skloviny. Proto bych raději doporučil kvalitní pasty jako třeba CURAPROX Black is White. 

Sonický kartáček Magnitudal se studentským průkazem s 37% slevou 

Nejsnazším přechodem na novou technologii čištění je rozhodně sonický kartáček Magnitudal. Dokáže nabídnout 48 tisíc kmitů v nejvyšším výkonu. Je celý vodotěsný, takže si můžeš sprchu spojit s čištěním zubů, když třeba nestíháš do školy. Baterka vydrží celý měsíc každodenního čištění, což znamená že můžeš klidně na dovolenou bez nabíječky. K nákupu dostaneš 4 náhradní hlavy, které ti vydrží několik měsíců, protože na sonický kartáček by se nemělo tolik tlačit.

Funkce zubního kartáčku

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.
ISIC TIP:

Když by tě tenhle kartáček zaujal, máš díky ISIC slevu 37 % na tento bezvadný kartáček.