ISIC digitalizuje a spouští aplikaci ALIVE APP. Za měsíc si ji stáhlo 74 000 uživatelů

S mobilní aplikací ALIVE APP získávají uživatelé rychlý přístup k digitální verzi svého průkazu, přehledu všech aktuálních slev, exkluzivním soutěžím a také cestovnímu pojištění ISIC. Digitální verze průkazu je plně akceptována jak v dopravě jakožto doklad prokazující status studenta, tak u poskytovatelů slev.

„Průkazy ISIC využívá denně ve škole, při dojíždění a uplatňování slev více než půl milionu studentů. Jelikož mají mladí lidé v dnešní době svůj mobil stále po ruce, uvedení digitální verze průkazu je logickým krokem v rámci vylepšování našich služeb,“ vysvětluje spuštění nové aplikace Radek Schich, ředitel společnosti GTS ALIVE, která průkazy v Česku vydává.

„Na přípravě a vývoji aplikace ALIVE APP jsme pracovali rok a čtvrt. Kromě samotné aplikace jsme také vyvíjeli nové interní systémy pro správu zákazníků a jejich profilů. Nyní vše běží v pilotním provozu a soustředíme se na optimalizaci a opravy chyb, kterým se ani naše nová aplikace nevyhnula. Už nyní ale máme velké plány na další rozvoj ALIVE APP, včetně příprav na spuštění celého řešení v zahraničí, primárně v rámci zemí mezinárodní skupiny GTS ALIVE Group,“ dodává IT manager společnosti GTS ALIVE, Lukáš Kabíček.

Aplikace je dostupná pro držitele průkazů ISIC, ITIC, ALIVE a IYTC a mohou ji tak využívat studenti, akademičtí i nepedagogičtí zaměstnanci škol.

Uvedení aplikace a digitálního průkazu doprovází facelift webových stránek ISIC. Vedle nové grafické podoby byl spuštěn online magazín ISIC LIFE, který je zaměřen na vše, co dnešní mladou generaci zajímá. Články ze světa kultury, módy, cestování a sportu doplňují rady pro hledání práce po škole a praktické tipy, které studentům pomůžou čelit nástrahám moderního života.

Kontakt
GTS ALIVE
Tereza Gladišová
Content and PR Specialist
tereza.gladisova@isic.cz

O průkazu ISIC (International Student Identity Card)

ISIC je jediný celosvětově uznávaný doklad prokazující status studenta na ZŠ, SŠ, VOŠ, VŠ a vybraných pomaturitních studijních oborech. Identifikační průkazy ISIC jsou vydávány na více než 1000 školách v České republice a v minulém roce dosáhl celkový počet platných průkazů 550 000 kusů. Jejich držitelé mohou uplatňovat tisíce slev v obchodech, e-shopech, restauracích, na vstupném a při cestování. Česká republika je dlouhodobě vyhodnocována jako země s největším rozšířením průkazů ISIC a nejširší nabídkou studentských výhod. Licenční autoritou a oficiálním vydavatelem pro Českou republiku je GTS ALIVE, s.r.o

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.