#49 –⁠ Jak na zdravý životní styl s Aktinem

Podcast Tahák

Tim si do podcastu pozval Robina Veselého, ambasadora společnosti Aktin, se kterým se bavil o zdravém životním stylu. Aktin je česká firma, která se z nuly vypracovala až k současné pozici, kdy má kolem sebe obrovskou komunitu fanoušků zdravého životního stylu a třeba na sociálních sítích ji sleduje přes půl milionu followerů.

Prostřednictvím článků na svém blogu se Aktin snaží upozornit na mýty panující o zdravém životním stylu a chce lidem ukázat, že můžou žít zdravě, aniž by je to nějak zásadně omezovalo. Robin se v Aktinu stará také o značku Vilgain, což jsou produkty zaměřené na kvalitu, mezi nimiž najdeš třeba zdravé alternativy k potravinám dostupným v obchodě nebo čisticí prostředky bez toxických látek.

Tim s Robinem probral i to, na co si dávat pozor při výběru jídla v obchodě, proč je lepší vařit si sám než kupovat hotová jídla, a jak je to vlastně s biopotravinami. Neopomenuli ani otázku pohybu a spánku, které jsou v rámci zdravého životního stylu stejně důležité jako kvalitní strava.

Nalaď si podcast

Rozhovory najdeš na všech hlavních platformách.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.