Zábava na sjezdovkách v Herlíkovicích!

Lyžování Herlíkovice

Lyžařské středisko Herlíkovice – Bubákov se rozkládá na svazích vrcholu Žalý a leží v těsné blízkosti města Vrchlabí. Na své si zde přijdou nejen pokročilí sportovní lyžaři, ale i rodiny s dětmi nebo úplní začátečníci.

Skiareál Herlíkovice nabízí 12 km sjezdovek různých obtížností pro denní provoz a 2 km tratí pro večerní lyžování. Technické zasněžování sjezdových tratí je samozřejmostí na 90% lyžařských ploch. Pro dopravu lyžařů jsou k dispozici dvě sedačkové lanovky a pět lyžařských vleků s celkovou přepravní kapacitou 7 500 osob za hodinu. Pohodlnou dopravu z parkoviště ke svahu zajistí kabinková lanovka.

V Herlíkovicích si na své přijde každý

Herlíkovice nabízí zábavu pro nejmenší lyžaře a začátečníky  v dětských lyžařských parcích, kde vaše ratolesti pod vedením zkušených instruktorů absolvují první lyžařské krůčky, vozí se na lyžařském dopravním pásu i lanovém vleku a brázdí pohádkový slalom mezi figurkami. Teenageři si přijdou na své ve snowparku se sněhovými skoky a kovovými bednami či raily včetně nafukovacího vaku.

Pro všechny návštěvníky bez rozdílu věku je k dispozici celá škála služeb, mezi kterými nechybí kvalitní gastronomie přímo na svahu, lyžařská škola a školka, půjčovna i servis lyží a snowboardů. Herlíkovice nabízí plný komfort  lyžování i s dopravou do hor, využijte skibusů z Prahy – Černého Mostu přes Mladou Boleslav nebo Poděbrady. Rezervujte si své místo již dnes na tel. čísle +420 737 222 456 nebo na www.herlikovice.cz/zima/skibus/ a přijeďte si užít parádní lyžovačku do Krkonoš.

Získejte výhody se Snowpassem

Novinkou letošní zimy je nová čipová karta Snowpass. Je to budoucnost online prodeje skipasů ve skiareálech Snowhill. Snowpass je nevratná čipová karta, která usnadní online nákup skipasů z pohodlí domova za výhodnější cenu. V letošní zimě bude možné pouze na Snowpass čerpat ještě větší výhody v rámci jednorázových slevových akcí. Herlíkovice se vám vyplatí.

Od zimní sezóny 2020/2021 bude možné realizovat online prodej skipasů pouze s touto čipovou kartou, následně využívat bonusový program s bodovým systémem za nákupy skipasů a uplatnit slevu na doplňkové lyžařské služby u našich partnerů. Snowpass získáte na našem e-shopu snowpass.snowhill.cz

Tak neváhejte a sledujte náš nový web www.herlikovice.cz.

Autor
Veronika Vlachová