SOUTĚŽ: Užijte si parádní zimu ve Špindlu a vyhrajte skipasy!

Lyžování ve Špindlerově Mlýně

Chystáte se vyrazit s přáteli na hory a hledáte místo, kde si skvěle zalyžujete nebo zajezdíte na snowboardu a kde na vás čeká nekonečná aprés-ski zábava? Navštivte Skiareál ve Špindlerově Mlýně!

Nejlepší místo kam vyrazit na lyže je Špindl

Jednou z novinek letošní zimy ve Špindlu je nová čtyřsedačková lanovka vedoucí z Horních Míseček na Medvědín. Skiareál zde rozšířil i oblíbenou sjezdovku a vytvořil z Horních Míseček ideální místo například pro začátečníky. Zkrátila se doba odbavení lyžařů a podstatně se zvýšil komfort lyžování.

Po letech se sem navíc vrátil i snowpark pro snowboardisty a freestyle lyžaře. Rozšířené prostory jsou osazeny zbrusu novými a moderními překážkami nejrůznějších tvarů. Burton Snowpark disponuje dobrým sněhovým zázemím a je umístěn na slunném svahu.

Ve Špindlu si užijete víc než jen lyžování

Velkým pozitivem Špindlu je také komplexní zážitek. Středisko nenabízí jen lyžování, ale i spoustu dalších atraktivních atrakcí. Jděte si třeba zabruslit nebo zahrát hokej na kluziště v centru města, zajděte na Snow show ve Svatém Petru nebo navštivte Špindlerovské LEDÁRIUM s originální výstavou ledových soch u horní stanice lanovky Na Pláni. Unikátní dílo tvořil několik týdnů desetičlenný tým sochařů, jejich rukami prošlo zhruba 42 tun ledu.

Ledárium je pro všechny zdarma a otevřené bude po celou sezónu až do konce března 2018.
Více na www.skiareal.cz

ISIC TIP: 20% sleva na jedno až šestidenní časovou jízdenku pro držitele ISIC, ITIC průkazů
Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Výherci soutěže
Kateřina Lesáková, Nikola Karlíková, Martin Lukeš, Terezie Pavcová, Albert Magadeev, Jakub Šalagovič, Pavel Plecitý, Tereza Kostková, Antonín Kravcov, Marie Procházková, David Ullrich, Ondřej Vacek, Kateřina Berková, Nikol Hanulíková, Gabriella Jeřábková, Pavla Filipková
Autor
Jakub Srněnský