Šelmy letos ovládnou 8 měst!

Night run, běhej pro dobrou věc

Již tradičně se poběží běžecká série Night Run po celé České republice. Ročník 2018 má podtitul „Staň se noční šelmou…“. Opět jsou připraveny závody pro všechny věkové kategorie a úrovně závodníků.

Běhejte pro dobrou věc

Nejmenší závodníci poměří své síly v Innogy Kids Cupu, kde startují dle ročníkových kategorií. Následně se mohou celé rodiny proběhnout, projít či „prokočárkovat“ 2km nezávodní Sberbank Family Run. Při tomto běhu jsou rozhodně vítáni běžečtí mazlíčci. Jakmile se setmí budeme běhat 5km pro dobrou věc. Avon běh za zdravá prsa v ročníku 2017 vybral přes 205 000Kč, běžet má smysl. A komu je 5 km málo, dá si 10km NN Night Run.

Sbírej originální medaile z Night Run

A to nejlepší? Každý závod má vlastní originální medaili (kotě, liška, kočka a šelma). Může být ještě něco lepšího? Ano, může! Z těchto medailí se dá poskládat krásná trofej Renault We are family. Takže máte s blízkými společnou vzpomínku, uděláte něco pro své zdraví, podpoříte dobrou věc a ještě můžete mít společnou trofej.

Kde se tedy přihlásit? Jednoduše na www.night-run.cz v záložce registrace. Zde také najdete všechny potřebné informace k jednotlivým závodům (závody, záložka propozice).

Navíc na vás čeká bohatý program a zábava ve stáncích našich partnerů ale i na podiu a všude kolem. Ve stanu generálního parntnera NN životní pojišťovny a penzijní společnosti na vás čeká celá řada aktivit od freshdrinků, měření tuku, chillout zony, fotokoutek a nebudou chybět ani odborníci na pojištění, připraveni vám odpovědět na všechny vaše otázky. Dále zde určitě naleznete Innogy zónu, kde si můžete např. nabít mobil a od usměvavých hostesek dostat něco na zub.

Ve Sberbank zóně si vyzkoušíte handbike a najetými km podpoříte hendikepované cyklisty. Nebudou chybět ani stánky se sportovním vybavením za super ceny od Sportisima, Mizuna a IceDress. Budete si moci vyzkoušet běžeckou obuv Mizuno na závod. Budou taneční vystoupení, rozcvičky, soutěže od našich partnerů a mnoho dalšího.

ISIC TIP:Využijte 50% slevu na startovné Night Run!!!!
Autor
Jakub Srněnský