Chceš být tou nejlepší verzí sebe sama? Pojď do toho s Aktinem

zdravý životní styl s Aktinem

Chceš být zdravější, silnější a výkonnější, ale tvůj nynější režim ti neustále hází klacky pod nohy? Přesně pro tebe je tady Aktin. Podívej se, jak můžeš efektivně hubnout, zvyšovat svou výkonnost, pracovat na sobě, a ještě se u toho bavit.

Poslání Aktinu? Vyvrátit nepravdy v prostředí fitness a zdravé výživy

Už na samém začátku bylo vizí Aktinu vyvrácení mýtů a nepravd v prostředí fitness a zdravé výživy, a v téhle misi úspěšně pokračují dodnes. Pomohou ti stát se tou nejlepší verzí sama sebe, osvojit si zdravý životní styl a fyzicky i mentálně se posunout na vyšší úroveň.

Jak dosáhnout všech svých cílů? Zázraky se bohužel nedějí

V Aktinu zjistíš, že cesta k vysněné postavě, lepšímu zdraví a vyšší výkonnosti nevede přes zkratky ani „osvědčené zázraky“. Nespoléhej tedy na zázračné pilulky, látky, po kterých to „roste samo“ nebo třífázové tréninky do omdlení. Klíčem k úspěchu je totiž v prvé řadě konzistentnost, vyváženost, udržitelnost a vytrvalost. Naučí tě také, jak lépe a kvalitně jíst a nenásilně zařadit pohyb do svého běžného režimu.

Od ověřených informací, přes výživu až po nadčasové a udržitelné oblečení

Odborníci z Aktinu se každodenně starají o to, abys měl/a k dispozici ty nejnovější a ověřené informace ze světa sportu, zdraví, výživy i well-beingu. Kromě toho najdeš na e-shopu nepřeberné množství potravin a doplňků stravy pro zdravou i sportovní výživu, vybavení do fitka, běh, jógu i každodenní život. Jestliže dáváš přednost opravdu nekompromisní kvalitě, rozhodně vyzkoušej jejich vlastní výrobky řady Vilgain. Studenti s průkazem ISIC mají navíc na Aktinu slevu 7 % na veškeré zboží.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.