Adrenalinové aktivity, kde se odreaguješ od školních povinností

Vzrušení, zábava, překonání sebe sama a nové zážitky. Mrkni se na adrenalinové aktivity, kde dobiješ energii, pokud potřebuješ na chvíli vypadnout z rutiny.

Adrenalinový zážitek – spolehlivý lék na stereotyp

Trpíš v podzimních dnech chronickou nudou? Nebo tě ubíjí každodenní kolotoč studijních a dalších povinností? Podzimní sychravé dny se sice dají dost dobře proflákat v hřejivé dece s knihou (tomu ostatně fandíme taky), ale co takhle to jednou zkusit jinak? Pochlap se/probuď girl power a jdi si trochu zadivočit. ISIC má pro tebe připravenou porci adrenalinové zábavy. Takže stáhni Alive App a podívej se, kam si můžeš s ISIC dojít napumpovat do žil trochu adrenalinu.

Naše tipy na adrenalinové zážitky pro studenty

Parádní adrenalinový zážitek tě zase nadlouho pořádně nabije energií. Vyber si zábavu podle svého vkusu a nezapomeň prozkoumat detail nabídky pro držitele ISIC!

Paintballgame.cz

Adrenalinovou zábavu můžeš spolehlivě rozjet s paintballem v arénách hned v několika městech. Pro tebe a tvé přátele má Paintballgame.cz připravenou širokou škálu variant her – od outdoorového paintballu, přes hry se scénářem, Junior paintball pro děti, až po vojenské mise s využitím špičkové techniky. Zastřílet si můžeš jen tak pro tu srandu, ale i jako profík!

Mladí lidé v paintball aréně

LazerFun Praha

Stačí si nasadit vestu a Pekelným výtahem vyjet do arény v LazerFun Praha a tvůj příděl adrenalinu může začít. Budeš se plížit v přítmí a mlze a překvapíš soupeře ze zálohy nebo střílet na všechno, co se pohne? To je jen na tobě. Sežeň pár kámošů, vyber si typ arény, obtížnost a můžeš začít řádit!

Futurento

Futurento je nové zábavní centrum, kde najdeš výzvu podobnou únikovým hrám, jen trochu více akčnější. Čeká tě laserové bludiště, šifry, týmová spolupráce, ale i soupeření mezi jednotlivými týmy. Chceš si zkusit projít výcvikovým střediskem a připravit se na blížící se apokalypsu v roce 2088? Sestav svůj vlastní tým 4 osob a přijď prověřit svoje logické, fyzické i mentální dovednosti.

Fun Arena

Moderní technologie, rozšířená realita, virtuální vybíjená, offline programy, zábava a adrenalin – to je zbrusu nový prostor Fun Arena v centru Prahy na motivy hry CyberPunk. Futuristické město nabízí 4 patra různých aktivit inspirovaných gamingem. Underground city – futuristický prostor, kde najdeš házení seker, virtuální vybíjenou nebo robot fight. V patře Cyber Arcade je připraveno 150 herních zařízení od retra přes moderní japonské kousky, které v Evropě nenajdeš. Ve Factory field čeká Counter strike, Taktická střelnice, Extreme archery, Paintball či Nerf. A konečně Mana Potion – deskoherní klub, který nabízí přes 100 deskovek a karetních her. No prostě extáze pro každého, kdo si rád hraje!

virtuální vybíjená

Telebridge Team

Ten pravý adrenalin a zážitek mimo hranice všedního života získáš právě tady. Proletět se nad vrcholky hor na paraglidovém křídle a přistát bezpečně na zemi, to je teprve o překonání sebe sama! Ten pocit svobody, ale také blízkosti s přírodou opravdu nahradíš jen těžko. Přesně takový zážitek můžeš získat s Telebridge Team v Beskydech, kde můžeš využít různé varianty paraglidingového letu nad horami. Od letu s instruktorem, ve skupině s přáteli, až po akrobatické létání, to vše ti slibuje opravdové odreagování, ze kterého budeš ve školní lavici čerpat pozitivní energii ještě hodně dlouho!

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.