Unikátní festival Mezi ploty přivítá přes 160 skvělých kapel a divadel!

Mnohahektarový bohnický areál se o posledním květnovém víkendu opět stane dějištěm jednoho z našich nejpopulárnějších festivalů. Na letošní festival Mezi ploty, který se v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice uskuteční 25. a 26. května, přijede na 160 špičkových muzikantů a divadelníků.

A aby se v obrovské žánrové pestrosti této originální přehlídky dokázal každý zorientovat, rozdělí se festivalový rej jako již tradičně na několik „programových zón“, ve kterých si každý najde, co je jeho srdci blízké. Mimořádně nadupanému line-upu budou vévodit hvězdy jako Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout nebo Rybičky 48.

Dále vystoupí Barbora Poláková, Xindl X, Vypsaná fiXa, Mňága a Žďorp, Sto zvířat, PSH, Klára & The Pop, Krucipüsk, Pokáč. Marta Jandová, Eddie Stoilow, Lake Malawi, N.O.H.A., Květy, Jablkoň, Zrní. Mucha, Katarzia, Circus Brothers, Kašpárek v rohlíku či BomBarďák.

V rámci divadelních vystoupení se můžete těšit na Studio Ypsilon, HaDivadlo, Dáda Patrasová, Vosto5, Na stojáka, Divadlo Na Fidlovačce, Divadlo v Řeznické, A studio Rubín, Divadlo MeetFactory, SpoluHra (Vilma Cibulková, Alžběta Stanková), Underground Comedy, Richard Nedvěd, Miloš Knor.

Milostný trojúhelník (Anna Polívková, Marek Zelinka, Martin Zbrožek) a desítky dalších. Celkem se na 14 scénách rozesetých po bohnickém parku odehraje více než 200 dílčích akcí.

Autor
Jakub Srněnský