Studenty milovaná Velká letní soutěž časopisu Epocha je opět tu

Chceš si užít zábavu, trochu potrápit své mozkové závity, a ještě k tomu mít šanci vyhrát jednu z cen v celkové hodnotě 250 000 Kč? V tom případě sáhni po novém vydání magazínu Epocha.

I letos má populární magazín pro své čtenáře připravenou Velkou letní soutěž, tentokrát s podtitulkem „Epochální bludiště“. Jak už název napovídá, redakce se tentokrát rozhodla soutěžícím pořádně zamotat hlavu. Úkolem bude najít tu správnou cestu spletitými chodbami. Nápomocny k tomu budou zapeklité otázky, díky kterým bude možné rozklíčovat, jakou z nich se vydat. Tím to ale nekončí. Při bloudění bude nutné sbírat čísla. Jen s jejich pomocí totiž pak každý soutěžící bude moci otevřít dveře k vytouženým výhrám. Osmidílná soutěž startuje v čísle 13/2021, které vychází 9. června.

A jaké ceny za zamčenými dveřmi čekají? Tou první je luxusní pobyt pro dvě osoby na sedm nocí v hodnotě 100 000 korun na zámku Zbiroh. Výherce se na týden uvelebí v hradním apartmá, chuťové buňky potěší při tříchodovém menu k obědu i večeři a naplno si bude užívat zámecké prohlídky, minigolf, výlet v terénní buggině nebo privátní zámeckou klubovnu.

Ani výherce druhé ceny nepřijde zkrátka. Připraveno je pro něj totiž týdenní ubytování s celou rodinou v hodnotě 50 000 korun ve zbrusu novém hotelu Element nedaleko vodní nádrže Lipno, které se také přezdívá „české moře“. Na třetího výherce pak čeká voucher v hodnotě 20 000 korun na nákup outdoového oblečení a vybavení předních světových značek, které zaštiťuje firma Norská móda.

Tím ve výčtu cen ale rozhodně nekončíme. Dohromady je jich připraveno více než sedm desítek a mimo jiné mezi nimi najdeš stejně jako v posledních ročnících hodinky Prim Pilot s upomínkovou rytinou „Epocha 2021“ na dýnku, kávovary Krups, sety stříbrných mincí od České mincovny nebo knihy, turistické průvodce či předplatné čtrnáctideníku Epocha. Takže nažhav mozkové závity a smysl smysl pro orientaci, a vyraz do bludiště.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.