Studentský tarif s náloží dat a bez závazku

Nejlepší studentský tarif od Vodafonu

Stories na Instagramu, novinky na facebookovém feedu nebo videa na Youtube. Všechno to máš pod palcem na mobilu. Ale právě tyhle aplikace jsou největším žroutem dat. Jde to zvládnout i bez sezení u wifiny?

Nejlepší studentský tarif na volání a data jen s ISIC

Když na to půjdeš chytře tak jde. Všem držitelům ISIC průkazu nabízí Vodafone tarif #jetovtobě s 10 GB dat v základu spolu s neomezeným voláním, sms a datovou SIMkou za 499 Kč měsíčně. A pokud se ti povede přešvihnout těch 10 GB, je tu ještě záchrana a to 2 GB dat navíc.

Ty si každý měsíc můžeš zdarma zapnout v aplikaci Můj Vodaofne a skrolovat vesele dál. A ta největší vychytávka – když přijdeš s kámošem na pobočku Vodafonu a aktivujete si tarif #jetovtobě společně, dostanete navíc oba na 6 měsíců zdarma Multipass. S Multipassem můžeš využívat ty největší žrouty (Instagram, facebook, Youtube, Sporify, atd.) bez počítání dat.

Tarif si můžeš aktivovat také ve stánku Vodafonu v rámci ISIC tour, která probíhá od 2.10. do 1.11. a zároveň se tak zařadit do soutěže o mobilní telefon Vodafone Smart N9.

Autor
Jakub Srněnský