Studenti, už jste navštívili náš Instagram?

Soutěž s Alza na Instagramu

Kdo není na Instagramu, jako by nebyl. Jsme si toho vědomi a nezahálíme. Na našem účtu tudíž můžete tzv. nahlédnout za oponu, mít přehled o novinkách a rovnou si u toho i zasoutěžit. A navíc stále rozdáváme studentské slevy až 30 %!

Pokud jste někdy chtěli vidět, jak to u nás v Alze vypadá, Instagram je ideální volba. Mrknete se nejen do našich kanceláří, ale prostřednictvím videí a fotek vás vezmeme i na předváděčky technických novinek, projedeme se v elektrických vozítkách nebo si jen tak zařádíme u Lega.

Kromě toho zde naleznete nejnovější info o našich produktech, o které si zároveň můžete zasoutěžit. Aktuálně probíhá soutěž o stylový reproduktor, parádní herní sluchátka nebo speciální čočku na foťák telefonu, s níž můžete svému videu a fotkám dát nezaměnitelný styl rybího oka. Více podrobností naleznete na našem Instagramu.

A i nadále platí, že během roku u nás mají studenti speciální slevy až 30 %. Stačí být majitelem platného ISIC/ITIC průkazu a můžete vybírat z ceníku, který je určen jen vám. Pokud nevíte jak na to, navštivte www.alza.cz/student.

Autor
Jakub Srněnský