Pořiďte si vedení účtu s bonusem až 550 Kč při založení

Taková nabídka pro studenty tu ještě nebyla. Zapomeňte na všechno, co jste dosud o studentských účtech slyšeli. Protože teď všechny benefity trumfla Komerční banka (KB) s našlapaným vedením účtu pro studenty i dostupnou Zlatou kartou pro každého studenta.

Není náhodou, že studentským účtům dlouhodobě dominuje Komerční banka s účtem G2.2. V období od 1. května do 31. května 2019 navíc získáte při založení účtu bonus 200 Kč a při předložení platného průkazu ISIC vydaného v ČR dalších 350 Kč. Vedení účtu je samozřejmě zdarma.

Příjemné inovace studentského účtu

Kromě toho účet také nabízí nejnovější IT inovace, například v mobilním bankovnictví, které můžete ovládat třeba otiskem prstu či jen svým obličejem. Platit můžete telefonem (Apple Pay a Google Pay) nebo hodinkami. Navíc si můžete sjednat možnost jít na účtu až 5000 Kč do mínusu bez poplatků a úroků. Bez stresu tak přečkáte období, než přijdou peníze z brigád.

V případě, že se chystáte do zahraničí, jistě vám přijde vhod i možnost pořídit si k účtu v korunách také účet vedený v eurech nebo dolarech. Vedení účtu je také zdarma. K tomu se vážou i zahraniční platby, které platí pro oba typy účtu – všechny příchozí i odchozí SEPA platby jsou jen za 6 Kč.

Výhodný účet se zlatým odleskem

Pokud chcete už tak skvělý účet ještě více našlápnout, můžete si k němu místo běžné karty pořídit Zlatou kartu.

Proč je vlastně dobré mít Zlatou kartu? To, že někoho oslníte, je až na posledním místě. Daleko důležitější například je, že s touto kartou máte výběry hotovosti z bankomatů na jakémkoli místě na světě zdarma. Je přitom jedno, kolik výběrů hotovosti v měsíci uskutečníte. Pro studenty, kteří chtějí cestovat po světě, najít si brigádu nebo zajímavou stáž, určitě velké lákadlo.

Tím to ale nekončí. Protože se Zlatou kartou získáváte prémiové cestovní pojištění a rovněž asistenční službu pro motoristy. Ta se vztahuje na konkrétní osobu (nikoli auto), proto platí po Evropě třeba i na půjčené auto.

Možná tušíte, že Zlatá karta nebude zadarmo. Máte pravdu. Poskytnutí debetní karty Zlatá karta měsíčně stojí 100 Kč. Ale upřímně, kolik zaplatíte za jeden lístek do kina, jedno bubble tea nebo menu ve fast foodu? Poznávat svět, užívat si moderních technologií a mít nejlepší finanční služby nebylo nikdy s G2.2 a Zlatou kartou příjemnější.

Více informací o nabídce pro studenty získáte na kterékoli pobočce KB. Můžete také zavolat na bezplatnou infolinku G2 od KB (800 42 63 52) nebo navštívit www.kb.cz/g2 či FCB G2 od Komerčky.

Autor
Jakub Srněnský