Podělte se o zážitky z práce – nejzajímavější true story odměníme!

True story

Co dokáže rozesmát personalisty, se dočítáme poměrně často. Co ale pobavilo vás, ať už jste prázdninový brigádník nebo soustavný pracant? E-mail pro mámu omylem zaslaný šéfovi, zkomolené jméno či flekanec na košili – určitě se vám už někdy podařilo pěkně zaperlit.

Vyhrajte se svým největším trapasem

Takové ukázkové faux pas dokáže zhatit začátek slibné kariéry, ale když se z něj správně vybruslí, může úspěšně prolomit ledy a být naopak k užitku. Máte za sebou vy sami nebo někdo z vašeho okolí podobný příběh? Nenechávejte si ho pro sebe, pošlete nám jej do 31. 8. 2018 – nejzajímavější si vyslouží světlé místo v našich online i print materiálech a autor či autorka se dočká štědré odměny! 

A jak vlastně soutěž probíhá?
Příběh sepište a zašlete do 31.8.2018 e-mailem na marketing@isic.cz. Nezapomeňte do předmětu napsat heslo „V PRÁCI LEGRACI“ – e-maily s jiným předmětem nemusí být do výběru zařazeny. Po uplynutí termínu zasedne odborná porota, složená z pečlivě vybraných členů týmu ISIC, která rozhodne, kterých 5 příběhů si zaslouží odměnu. A co to je? Parádní Cocktail maker, ať si osladíte život i jinak, než humorem!

Jakmile vybereme pětici výherců, budeme je kontaktovat skrze e-mailové adresy, ze které jsme obdrželi email. Zároveň zveřejníme tyto příběhy i se jménem autora (pokud bude souhlasit) na našem webu, facebooku a v připravované brožuře s HR tématikou.
Tak hurá ke strojům, už se těšíme!

Autor
Jakub Srněnský