ISIC TOUR 2019 powered by Partners je u konce. Jaká byla?

V době, kdy se na fakulty českých VŠ neodvratně blíží zkouškové období a v kampusech začíná jít do tuhého, dorazila ISIC TOUR do svého cíle.

Mise ISIC TOUR byla opět splněna

ISIC TOUR 2019 powered by Partners letos navštívila 15 univerzit po celé ČR a přes 6 000 studentů si přišlo pro dárkový ISIC balíček. Zažili jsme slunce i déšť, babí léto i pořádnou kosu. Desítkám z vás jsme my a naši partneři udělali radost výhrou v jedné z mnoha soutěží a her.

A hlavně – ti, kteří mají ISIC nově, dostali všechny informace o benefitech a slevách. Ti ostřílenější „držitelé“ se pobavili na stáncích ISIC partnerů při různých hrách a soutěžích.

Hráli jsme o skútr a 77 skvělých cen

Po celou dobu, kdy TOUR objížděla Česko, jste měli možnost zapojit se do Velké hry o elektrický skútr a dalších 77 cen. Stačilo si co nejpřesněji tipnout, kolik bude celkový počet platných průkazů ISIC na konci října. Vyhlášení soutěže proběhne již brzy, sledujte náš web, Facebook a Instagram.

Děkujeme také všem partnerům ISIC TOUR 2019:
Partners, Google Pay, Youtube Music, Student Agency, Alza, Case Logic, Woox, Tiger Energy Drink, Kotex, Albi, Kleenex, Racio, Vitaland, Uniqway a Promoteri.eu ?

Přejeme vám spoustu skvělých zážitků s ISIC průkazy a těšíme se, až se zase potkáme na ISIC TOUR 2020! ?

Autor
Veronika Vlachová