Přijď na ISIC TOUR 2021

Největší roadshow po českých VŠ je po dvou letech zpět! Česká pošta ISIC TOUR 2021 startuje 5. října a přiváží program plný zábavy, soutěží a informací o benefitech ISIC. Mrkni, kdy budeme na tvé škole a zastav se pro super dárek – plátěnou tašku plnou překvapení od našich partnerů. A už teď se můžeš zapojit do Velké hry o MacBook Air nebo některou z dalších 87 cen v celkové hodnotě víc než 250 000 Kč!

Co tě letos na ISIC TOUR čeká?

Letos se ISIC TOUR zastaví na 15 vysokých školách, a to v období od 5. října do 4. listopadu. Generálním partnerem letošního ročníku je Česká pošta. Dále se můžeš těšit na účast těchto partnerů: ACCA, Partners, Správa železnic, Tiger a Alza.

Na stánku České pošty se dozvíš o spoustě zajímavých pracovních možností, které ti Česká pošta nabízí a o kterých pravděpodobně nemáš ani tušení. Taky si můžeš vyzkoušet virtuální realitu a zúčastnit se soutěže o nejhezčí fotku v jejich fotokoutku. S Tigerem si na místě doplníš energii, u Partners si můžeš vyplnit dotazníček finanční gramotnosti a při správných odpovědích tě zařadí do slosování o drobné ceny. S Alzou můžeš v šipkách vyhrát super ceny a ve stánku ACCA ti řeknou o možnostech kariéry v oblasti auditů, poradenství, finančního řízení, controlingu nebo účetnictví.

Všichni partneři si připravili vlastní originální program a soutěže o zajímavé ceny. Na ty nejrychlejší účastníky čeká jako každý rok taška plná dárků. Najdeš v ní třeba energy drink, poukázku na nákup nebo zdravou svačinku. Stačí dorazit k ISIC stanu a hosteskám ukázat potvrzovací email, který ti dorazil po vyplnění soutěžního formuláře. Pozor, tašek máme pouze omezený počet, tak se zastav co nejdřív!

Jak se zapojit do Velké hry?

Už teď probíhá Velká hra o MacBook Air a dalších 87 cen – třeba jízdní kolo, software dle vlastního výběru, chytré hodinky, vouchery apod. Pro zapojení do soutěže si stačí stáhnout mobilní aplikaci ALIVE APP nebo kliknout na www.isic.cz/souteze, odpovědět na soutěžní otázku a zastavit se na ISIC TOUR s potvrzujícím e-mailem.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.