Tiger Energy Drink: Partner ISIC TOUR, který dodá energii i zábavu

Ambassador Tiger drží v ruce drink a za sebou má letadlo

Ke studiu na vysoké škole patří vedle povinností i čas na zábavu a přátele. Koncert, večírek nebo dračí doupě s kamarády na pokoji až do svítání? Těmhle i dalším aktivitám fandí Tiger, letošní generální partner roadshow ISIC TOUR.

Cool akce a spousta energie!

Tiger Energy Drink je oblíbeným společníkem studentů během zkouškového období anebo na večírcích, které prostě nechceš opustit jen proto, že se ti chce spát. Znáš ho tedy hlavně jako sycený energetický nápoj. Díky obsahu kofeinu a taurinu ti umí dodat tygří porci energie v každé situaci. Víš ale, že Tiger přináší energii také v podobě zábavy? Podporuje cool akce i zajímavé a kreativní lidi. Kde všude ho můžeš potkat?

Tiger na ISIC TOUR 2023

Tiger s námi jezdí na oblíbenou roadshow po vysokých školách už řadu let. Vždycky studentům přiveze zásobu plechovek Tiger Energy Drinku a spoustu dalších dárků. Letos je partnerem rovnou generálním a díky němu můžeš soutěžit ve Velké hře ISIC TOUR také o šek v hodnotě 50 000 Kč. Jak se zapojit a kdy roadshow zakotví na tvé škole, se dozvíš tady.

Nohy studenta na sway boardu Tiger

Až na ISIC TOUR dorazíš, nezapomeň se zastavit u Tiger stánku, kde si můžeš zasoutěžit v tygřím řevu nebo držení rovnováhy na sway boardu. Odměnou ti bude drink podle tvého výběru. Kromě toho klasického, s vymazlenou chutí energeťáku, můžeš ochutnat i několik ovocných příchutí, třeba mango, jahodu, malinu, kaktus nebo meloun. V nabídce jsou i varianty bez cukru, Tiger Zero a řada HYPER s ovocnou šťávou.

Lednice plná Tiger Energy Drink

Tiger a jeho vlastní show a výzvy

Že Tiger umí vnést energii do každé akce, dokazuje i jinde. Letos třeba pomáhal vybrat nové hvězdy česko-slovenského rapu v roli partnera talentové soutěže The Mag W/RAP. Z finálového kola v pražském Lucerna Music Baru vyšel jako vítěz Hyny the Kid. Od Tigera si odnesl šek na 100 000 Kč.

Rozhýbat letadlo rukama? Není problém

Mezi ambasadory značky patří nejen rapper Marpo, ale i strongman Jirka Tkadlčík, držitel titulu nejsilnějšího muže světa ve své kategorii. Ten nedávno vlastními silami rozpohyboval armádní letadlo CASA a teď v září dosáhl dalšího životního úspěchu. Podařilo se mu vyhrát respektovanou soutěž China’s Strongest, díky čemuž se kvalifikoval na nejprestižnější světová klání.

Ambassador Tiger táhne na laně letadlo

Tiger Challenges – Attila baletkou, Kohoutová hasičem

Tiger v minulosti bodoval s kampaní Challenges, kdy nechal fanoušky vymyslet hraniční výzvy pro osm ambasadorů značky. MMA bojovník Attila Végh se pod vedením baletního mistra naučil vystoupení na hudbu, herečka Berenika Kohoutová si vyzkoušela zásah v hasičské uniformě, mistr světa Josef Dostál tahal za svým kajakem výletní parník a zpěvačka Dominika Mirgová překonala strach z řízení v extrémních podmínkách, když absolvovala školu smyku.

Ultimátní Battles

V kampani Battles pro změnu Tiger postavil proti sobě vždy dva ambasadory, aby změřili síly v netradičních disciplínách. Attila Végh, Jirka Tkadlčík, Josef Dostál a slovenský rapper Majself si tak dali třeba bench press, přesekávání klády sekerou, jízdu na airbiku nebo shyby na hrazdě. Videa ze všech vydařených akcí s Tigerem můžeš vidět na YouTube kanálu značky.

Také pro příští rok chystá Tiger spoustu zábavy, obsahu i soutěží o ceny, tak ho sleduj na sociálních sítích nebo na webu tigerenergydrink.cz

S Tigerem zvládneš víc.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.