Tech novinky, které musíš mít

Zajímáš se o nejnovější trendy ve světě elektroniky a sleduješ, jaké produkty právě vyjdou? Nebo si jen chceš po úspěšném začátku školního roku udělat radost nějakou žhavou novinkou? Jako VIP si všechny novinky můžeš pořídit za super ceny.

Lepší výkon s nejnovějšími produkty

Jistě už víš, že vyšly nové produkty od značky Samsung, a to dva moderní smartphony, jedním z nich je Galaxy Z Fold3 5G. Pokud chceš jedinečný telefon s dokonalým ohebným displejem a výkonným procesorem, rozhodně sáhni po Z Foldu.

Jestli patříš mezi milovníky Applu, určitě ti neuniklo, že značka představila očekávané novinky, a že jich je. iPhone 13 se oproti staršímu modelu vytáhl s novým ultraširokoúhlým fotoaparátem a filmařským režimem. Potěší tě i iPhone 13 Pro, který ti dopřeje nadstandardní prostor a nejdelší výdrž baterie. Výkonný iPad zvládne jakýkoliv úkol a vyladěný design iPad mini tě dostane stejně jako jejich ostatní nové produkty.

Jízda budoucnosti

A jestli zrovna nesháníš IT techniku, potěší tě třeba nový model elektrické koloběžky od Xiaomi. S jejím atraktivním designem, dojezdem až 30 km a motorem o výkonu 600 W se dostaneš do školy i ze školy. Navíc má spoustu bezpečnostních prvků, takže se dostaneš pohodlně a spolehlivě kamkoliv.

Nakup jako VIP s průkazem ISIC

Největší tvojí výhodou je, že můžeš využívat studentské slevy na celý sortiment DATARTu. Exkluzivní ceny získáš snadno. Stačí, když zaregistruješ svůj studentský průkaz ISIC a po celý rok budeš nakupovat s perfektními slevami a užívat si tak studentská léta naplno.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.