Staň se nejoblíbenějším rodinným Ježíškem

Black Friday

Za chvíli je to opět tady. Vánoce! Cukroví, koledy, stromeček, čas strávený s rodinou a hlavně dárky. Tak co, cítíš, jak na tebe jde vánoční nálada? Hecni se, překvap Ježíška a nakup všechno dřív než 24. prosince ráno.

Letos to bude brnkačka. Zapomeň na běhání po obchodech nebo shánění dárků na poslední chvíli kdesi na benzínce. Všechno, na co si vzpomeneš, seženeš na Alze, zvládneš to s předstihem, a ještě ušetříš spoustu peněz. Jak to? Už teď tam na tebe čekají výhodné vánoční nákupy, protože běží Black Friday a má pro tebe připravené skvělé slevy. Takže máš jistotu, že si díky ušetřeným korunám budeš moct v pohodě koupit i něco pro sebe. Tak co vybereš?

Originální vánoční dárky i klasiky

Chceš být u stromečku za každou cenu originální? Není problém. Vsaď na nejnovější elektroniku nebo kup dárek na míru pro sportovce, kutily nebo automobilové nadšence. Pokud máš rád/a klasiku, vybereš z kosmetických balíčků pro babičky, osvědčených parfémů pro mamky nebo vezmi veselé ponožky, bez těch by to snad ani nebyly Vánoce. A díky ISIC průkazu ušetříš peníze se studentskou slevou na téměř celý sortiment e-shopu. Mrkni na alza.cz/student a staň se nejoblíbenějším rodinným Ježíškem.

Nemusíš vstát od učení

Zkouškové období před Vánoci, to je na nic. Ušetři čas na učení a ulev si od běhání po obchodech nebo výdejních pobočkách. Nech si poslat zboží do Alzaboxu. Jsou na každém rohu a stále přibývají nové. Anebo si objednej vánoční dárky s dovozem až domů.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.