Obsah je víc než obal: proč zkusit produkty Vilgain?

boxer

Vyber si kvalitu bez manipulativního obalu, vyzkoušej produkty Vilgain. Koukej na složení výrobku a ignoruj barevný obal. Vilgain ti pomůže.

Navykli jsme si nakupovat potraviny podle vzhledu obalu a reklam v televizi, místo toho abychom se podívali, co vlastně doopravdy jíme. Vilgain se namísto obalů a slibných vizuálů zaměřuje na složení a kvalitu surovin pro maximalizaci tvého výkonu.

Na co by sis měl dát pozor při výběru balených potravin?

  1. Příliš mnoho ingrediencí, které často představují zbytečné přísady bez žádného prospěchu pro tvoje tělo.
  2. Produkty od velkých korporací, které staví svůj úspěch na minimalizaci nákladů a často upřednostňují zisky před kvalitou výrobku.

Méně je někdy více

Když se podíváš na obal Vilgain produktů, možná se ti bude zdát až moc jednoduchý a minimalistický. Ale právě v tom tkví jeho krása. Produkty Vilgain se vyznačují jednoduchým obalem stejně tak i jednoduchým složením bez zbytečností, jako je například Vilgain Pizza base: mouka, voda, semolinová mouka, extra panenský olivový olej, sůl a sušený kvásek. Nebo oblíbené Arašídové máslo BIO s opravdu jasným složením: arašídy 100%.

produkty Vilgain

Vilgain Pizza Base: Pšeničná mouka (53 %), voda, semolinová mouka (pšenice) (9 %), extra panenský olivový olej (6 %), sůl, sušený kvásek (pšenice). K dostání na Aktin.cz za 49 Kč.

Cílem je přinést produkt se špičkovým složením bez zbytečností. Suroviny jsou vybírány s ohledem na jejich výživovou hodnotu a zdravotní přínosy. Každý Vilgain produkt je navržen tak, aby posiloval tvůj životní potenciál. Obal slouží k tomu, aby bezpečně udržel produkt v požadované kvalitě a čerstvosti. Manipulativní obaly nejsou něco, na čem by Vilgain stavěl svůj úspěch. Vilgain se soustředí na to, co je uvnitř.

Jak kvalitní potraviny vybrat?

  • Snaž se vybírat potraviny, které obsahují přírodní suroviny a minimalizují použití umělých přísad a konzervantů.
  • Zaměř se na produkty s vysokou nutriční hodnotou a vyvaruj se těm, které jsou přeplněné nepotřebnými látkami.
  • Hledej potraviny, u kterých jsou informace o složení a výrobním procesu jasně dostupné. Společnosti, které jsou transparentní a ochotné sdílet informace o svých výrobních postupech, často kladou důraz na kvalitu a bezpečnost svých výrobků.

Nakupování potravin by nemělo být jen o oku lahodícím obalu, ale o vědomém výběru, který podporuje tvoje zdraví. Přehodnoť tedy své nákupní návyky a vyber si značky, které staví na kvalitě svých produktů. Vilgain je tu pro tebe s širokou nabídkou vyvážených a výživných produktů, které ti pomohou maximalizovat tvůj životní potenciál. Navíc bez zbytečných přísad a chemických látek, jen čistá a kvalitní surovina v každém soustu.

TIP: S průkazem ISIC máš nejen produkty Vilgain, ale celý sortiment na Aktin.cz se 7% slevou.

 

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.