Jak nezcvoknout z Valentýna Vol 2: pro singles

Den svatého Valentýna byste měli strávit s osobou, kterou nejvíc milujete – takže dává smysl být sami se sebou! A zase tak hrozný den to být nemusí, vlastně to může být celkem prča, ne? A i kdyby náhodou ne, tak ten den má stejně jen 24 hodin a z toho jednu třetinu prospíte a druhou strávíte ve škole / v práci. To dáte!

Musíte zkrátka vyjít z premisy, že si to prostě uděláte hezký. Kdy jindy si přece dopřát, že? A když se vám to povede, mnozí lidé uvěznění ve svých vztazích vám budou ještě závidět. Takže tady máte ke zvážení několik tipů, které mohou posunout Valentýn na úplně nový level.

Nakupte si věci, které máte rádi

Sami sebe logicky dokážete nejlépe obdarovat právě vy. Tak sedněte k netu nebo vyrazte do krámu a dopřejte si něco pěkného. Třeba nová sluchátka, knihu, PC hru, spoustu super jídla (a pití)… prostě cokoli, co si nekupujete každý den, ale co vás spolehlivě rozjaří. Jen pro vaše info, nově máte s ISIC slevu také v DATARTu.

Vypněte si večer telefon

Zejména večer, kdy je vzduch nejvíce intoxikován romantikou. Smyslem je, abyste pořád neuroticky nezírali na Facebook, jak tam přibývají fotky šťastných párečků a kýčovitě ztvárněné vznešené myšlenky o lásce a podobné zvrhlosti. A hlavně, aby vás nenapadlo kontaktovat některého z expartnerů, protože vlastně nejsou až tak hrozní.

Jděte se vysmát do kina

Ne že bychom se chtěli pouštět do hodnocení současné filmové scény, ale jednou z největších show čtvrtečního dne bude pohled na ubohé nešťastníky dotažené svou polovičkou na snímek, na který by jinak zaboha nešli a nepokrytě tam trpí. Škoda jen, že už nedávají 50 odstínů čehokoli, muhehe!

Udělejte si srandu ze svého ex

Pokud máte k dispozici někoho, kdo si zaslouží stát se obětí malého žertíku, jděte a pošlete mu valentýnskou obálku třeba s pozvánkou do pořadu Pošta pro tebe, podezřelým bílým práškem, dopisem o výkupné… nebo tak něco. Pocit radosti bude trvat nejspíš jen krátce, ale lepší než vůbec!

Zorganizujte epickou bitvu

Patříte-li ke šťastným, kteří disponují větším a zároveň minimalisticky zařízeným prostorem, svolejte všechny své přátele, rozdělte se na singles a zadané, rozdejte všem Nerfku a hrst pěnových nábojů a pořádně to rozjeďte. Nic nerozptýlí to jejich láskyplné třeštění víc než pořádná bitka.

Co s depkou?

A pokud přeci jen spadnete do emoční pasti plné úvah, že za nic nestojíte, tak je potřeba se na to podívat trochu racionálně. Nemyslíte, že to tak úplně nesouvisí s tím, že je zrovna 14. února? Pokud jste skutečně pro ostatní osoby spíše odpudiví, tak tomu tak pravděpodobně bylo i 13. února a stejné to nejspíš bude i 15. února. Takže by bylo možná fajn situaci trochu zanalyzovat, zapojit sebereflexi a vyvodit nějaké závěry. Jste-li nepříjemná potvora – nebuďte nepříjemná potvora.

Ale to hlavní, co byste si měli uvědomit je, že jste svobodní – a to je ta největší výsada! Láska jednou přijde, ani nebudete vědět, jak. Tak to teď moc neprožívejte a buďte v pohodě.

Autor
Jakub Srněnský