Jak nezcvoknout z Valentýna Vol 1: pro zadané

Valentýn sice je možná poslední dobou trochu přeceňovaným svátkem, ale jste-li ve vztahu, budete pravděpodobně hořce litovat, pokud čtrnáctého února nedotáhnete domů aspoň čokošku. Tak se pochlapte / zapojte girl power, a ještě honem něco vymyslete.

Pokud patříte k těm šťastným, co jsou zrovna teď na vrcholu blaha, přesně ruku v ruce se spiknutím všech květinářů, cukrářů, klenotníků a majitelů restaurací, tak ani nemusíte číst dál, protože už máte pravděpodobně vše pořešené. Tedy gratulujeme.

Jaký Valentinský dárek je ten pravý?

Anebo se vám ze všeho toho sladkého mámení přímo kazí zuby a romantika je vám vzdálená asi stejně, jako titul mistra světa v pletení, takže vám výběr valentýnského překvápka pro milovanou polovičku vlastně způsobuje větší či menší muka.

A tak jsme si řekli, že by se vám třeba hodilo pár tipů, co podniknout a jak za málo peněz pořídit hodně muziky. Nemáte zač.

Jeďte na výlet naslepo

Dejte si sraz na nádraží a nasedněte do náhodně vybraného vlaku směřujícího nejlépe tam, kde to vůbec neznáte. Uvidíte, že společné objevování nových míst přinese spoustu sranda momentů a pěkně vás to sblíží. Pokud nezapomenete doma ISIC, máte šanci uplatnit slevu 75 %.

Vytvořte svůj vlastní voucher na cokoli

Je nějaká aktivita, ke které by vás musela vaše půlka hodně přemlouvat? Nesnášíte například horolezení (tanec či vaření… dosaďte sami) zatímco on / ona danou věc zbožňuje? Nic je nepotěší víc, než když jim věnujete voucher. Na hodinu / den / týden svého času, který budete moci strávit společně touto činností. A vám taky neuškodí, když na chvíli vyskočíte ze své komfortní zóny, že jo.

Valentýnské lyžování

Je trochu nanic, že Valentýn letos vychází na čtvrtek, ale pokud máte možnost odfičet už ráno či odpoledne a třeba si prodloužit víkend, rozhodně byste měli zvážit lyžovačku, dokud je na čem. A předtím se určitě mrkněte, jestli nemíříte do skiareálu, kde vám nabídnou slevu s ISIC, která může být až 20 %.

Kytku nebo čokoládu?

Co takhle obojí v jednom – kytici z ovoce nebo čokolády, kterou poté, co se jí nabažíte pohledem, můžete normálně jednoduše slupnout? Tak tuhle parádu najdete u Frutiko.cz. A když budete chtít jo zabodovat, necháte ten skvost doručit kurýrem polovičce rovnou do kanclu nebo do třídy. Jo, a s ISIC máte samozřejmě 20% slevu.

Cool valentýnské přání

Nemusíte zrovna stvořit palindromické haiku v jambickém pentametru, abyste se zavděčili – projeďte třeba Pinterest a inspirujte se. Mnohdy stačí trefit téma, které vaši spřízněnou duši zajímá a vystihuje, a jste za hvězdu.

Autor
Jakub Srněnský