ISIC TOUR 2023 by Tiger je v plném proudu

Už více než 15 let se studentům vysokých škol snažíme zpříjemnit začátek akademického roku a ani letos tomu není jinak. Na začátku října jsme opět nasedli do naší ISIC dodávky a vyrazili do areálů největších českých univerzit. Proč si ISIC TOUR nesmíš nechat ujít a co všechno tě během tříhodinové akce čeká?

Vyzvedni si ISIC balíček

Roadshow probíhá od 3. října do 2. listopadu a celkem zavítá do 15 škol po celé republice. Devět už je sice za námi, ale ještě nás čeká zastávka v Plzni, Českých Budějovicích, Liberci a tři v Praze. Tady zjistíš, kdy a kde přesně budeme. Jako vždy se můžeš těšit na bohatý program, spoustu dárků a soutěží o ceny na stáncích našich partnerů. Garantujeme, že s prázdnou rozhodně neodejdeš.

Ti, kteří se v aplikaci Alive App zapojí do tradiční Velké hry a v ISIC stanu se prokážou platným digitálním průkazem, získají krásnou látkovou tašku plnou překvapení. A letos je opravdu nadupaná – najdeš v ní třeba dva nápoje, hru, proteinovou tyčinku nebo koktejl. Jen pozor, po taškách se vždy rychle zapráší, tak určitě neváhej a zastav se co nejdřív!

hosteska s energy drinky

Otestuj si mozek i fyzičku

Generálním partnerem letošní tour je Tiger Energy Drink, který si pro návštěvníky připravil hned několik soutěžních aktivit. Předveď rovnováhu na balanční desce nebo zařvi jako tygr a odměna v podobě velké plechovky energeťáku tě nemine. Tu si po vhození žetonu vyzvedneš v oblíbeném „živém“ automatu. Navíc Tiger věnoval i hlavní cenu do Velké hry, kterou je výherní šek v hodnotě 50 000 Kč. Takovou pecku jsme v soutěži ještě neměli!

O pitný režim během akce se postarala značka DrWitt, nabízející vitamínové minerální vody v různých příchutích. Kromě toho si u jejich stánku vyzkoušíš skvělé outdoorové aktivity – Spin Ladder a Cornhole. Partners si pro tebe připravili kvíz finanční gramotnosti a taky soutěž o projížďku ve Ferrari nebo iPhone 15. U Corny si pak zaskáčeš panáka a za odměnu dostaneš proteinovou tyčinku, která ti dodá potřebnou energii.

Nováčkem letošní tour je Flex Academy, což je nový studentský program vytvořený značkou iWant. Díky zapojení do programu získáš spoustu výhod spojených s produkty Apple. A když namaluješ obrázek na iPad, tak se zařadíš do soutěže o iPhone 15. Nezapomeň se zastavit ani u Samsungu, kde si můžeš prohlédnout všechny jejich novinky a rovnou trhnout rekord v jízdě na rotopedu nebo se zapojit do kvízu o ceny.

Více o ISIC TOUR najdeš tady.

Velká hra ISIC TOUR 2023

Generální partner ISIC TOUR 2023 by Tiger

logo Tiger

Partneři ISIC TOUR 2023 by Tiger

loga

 

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.