Hektickým začátkům školního roku odzvonilo!

třída

Návrat k povinnostem nemusí po létě působit jako ledová sprcha. Potřebnou školní výbavu už dnes pořídíš na pár kliknutí. A když si vybereš správný obchod, užiješ si studentskou slevu i pohodlné dodání. Zpátky do školy se dá jít i s radostí!

Vše do školy jedním vrzem

Každý školní stupeň nebo třeba i studijní obor má jiné potřeby. Ať už se ale prokousáváš základkou nebo usiluješ o univerzitní titul, máš se všemi studenty světa něco společného – potřebuješ si do něčeho psát poznámky, něčím zaznamenávat úkoly a mít výbavu pro vypracovávání celé série úloh, které tě čekají.

Sešit, penál, psací potřeby, notebook nebo tablet, něco na hraní k rozptýlení během přestávky a taky batoh, který vydrží všechnu tu tíhu vědomostí… Školní seznam dovede být pěkně dlouhý! Jeho položky se ale dají obstarat v domácím pohodlíčku na internetu, a rovnou v jediném obchodě. Alza.cz nabízí pro období, kdy se vracíš zpátky do školy, přehledný rozcestník. Nezapomeneš tak na nic, co snad můžeš potřebovat, ať už jsi na jakémkoliv stupínku akademického žebříčku!

studenti

Skvělé nabídky i možnost studijní praxe

Jako student vybavený ISIC průkazem máš široké možnosti nákupů se slevou. A pro nákupy související s návratem zpátky do školy je rozhodně moudré svůj průkaz nenechat ležet. Zatímco v některých obchodech se pomoc studentům omezuje pouze na poskytnutí slevy, jinde můžeš najít i jiný druh podpory. Komplexní studentský program od Alzy nabízí přihlášeným studentům nejenom slevy na produkty. Ulovit školní výbavu za super ceny můžeš i v akcích určených přímo pro studenty. A pokud už jsi ve věku, kdy chceš začít sbírat pracovní zkušenosti, anebo hledáš, kam na povinnou školní praxi, i tobě Alza pomůže.

Zaměř se na ty správné zkušenosti

Možná se ti už teď při pomyšlení na školní praxi nebo brigádu ježí vlasy na hlavě. Třeba je to tím, že ještě nevíš, jakým směrem se chceš vydat. Někdy se říká, že je každá zkušenost dobrá. Ale zkus se nad výběrem brigády nebo studijní praxe raději zamyslet pečlivěji.

Chceš jednou do zaměstnání chodit jen pro peníze? Určitě ne. Tak proč to tolerovat v mladším věku? I během studijních let by ti brigáda nebo praxe měly dávat smysl. A ideálně tě naučit dovednostem, na které pak navážeš po studiích. Zkus proto začít spolupracovat s firmou, která nabízí komplexní studentský program a pomůže ti najít praxi, která bude rozvíjet tvoje silné stránky, nasměruje tě v kariéře a ideálně má potenciál ti v budoucnu nabídnout tvou první práci na plný úvazek.

studentky v parku

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.