Halloweenské dobroty se slevou na ISIC

Halloween ve Frutiko.cz

Také tolik miluješ barevný podzim a Halloween? Barevné listí, sbírání kaštanů a zdobení dýní a k tomu teplý nápoj a něco sladkého na zub. Frutiko vyrábí nejen jedlé kytice z čerstvého ovoce a belgické čokolády, ale také lahodné cupcakes a další dobroty v barvách a designu Halloweena.

Mezi novinky v nabídce ovocných kytic Frutiko patří například Halloweenská ovocná kytice z čerstvých jahod, melounů, banánů, ananasu, jablíček a hroznového vína, s bílou a tmavou belgickou čokoládou. Naaranžovat ji Frutiko umí ve velikosti XS až L do keramického hrníčku, květináče či přímo do vydlabané dýně.

Milovníci sladkého si přijdou na své i v podobě Halloweenských cupcakes s krémem z mascarpone a belgické čokolády s marcipánovými halloweenskými motivy. V nabídce pečených dobrot najdeš i dortové kytice z muffinků a popcakes nebo klasické dorty.

V podzimních barvách umí Frutiko vytvořit i květinové pugéty a krabičky čerstvých květin. Vše doručuje čerstvé a chlazené kamkoli po celé České republice a držitelům průkazu ISIC poskytuje 11% slevu na všechny výrobky. Obdarovat kamaráda, partnera či rodinné příslušníky můžeš díky Frutiku originálně i tematicky strašidelně lahodně a halloweensky.

S průkazem ISIC máš 11% slevu na veškerý sortiment Frutiko.cz.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.