CZC zve k nákupům a válení u telky

Taky tě mrazivé počasí zahnalo pod deku? Máme pro tebe tipy na nadílku pořadů, filmů a seriálů od O2 a HBO. A to zadax, protože CZC teď nabízí k nákupu měsíční předplatné této silné dvojky. Nudit se rozhodně nebudeš!

Nakup na CZC a získej měsíční předplatné

Potřebuješ dokoukat, na co nebyl přes rok čas? Vánoční svátky jsou k tomu (jako) dělané. A vánoční nabídka e-shopu CZC taky! Dvojka na online trhu s elektronikou totiž nabízí k nákupu měsíční předplatné kompletní nabídky O2 TV včetně HBO Max. Stačí nakoupit na CZC alespoň za 500 Kč. Takže jestli pokukuješ po novém chytrém telefonu, nadešel tvůjs čas!

Vánoční nabídka HBO Max – to budeš koukat!

V nabídce HBO se najde doslova každý. Pro fanoušky videoher je připravený seriál inspirován stejnojmenným titulem Last of Us. Pro milovníky komiksů je tu celý zástup pořadů, jako jsou Flash, Liga spravedlnosti či Black Adam. Ti, kdo dávají přednost fantasy, si také přijdou na své, v nabídce HBO Max najdeš například jak trilogii filmů Hobit, tak seriál Rod Draka, jenž se odehrává 200 let před událostmi Hry o trůny. V nabídce HBO Max jsou ale stovky seriálů a filmů z produkce firem jako Warner Bros, DC, Cartoon Network a dalších. Nejsi fanouškem seriálů nebo filmů? Určitě si užiješ v prestižních sportovních utkáních nejvyšší fotbalové i hokejové ligy.

Jaké vánoční tutovky s extra slevou na CZC pořídíš?

Vánoční slevy uvalilo CZC napříč sortimentem. Takže ještě před Vánoci výhodně pořídíš chytré telefony, televizory, tablety a dalších chytrou elektroniku včetně oblíbených kávovarů nebo elektrokoloběžek. Chceš obdarovat gamera? Nebo snad sebe? V tom případě jsi na CZC správně: herní zařízení, herní židle, notebooky, herní konzole nebo herní merch včetně dárkových sad, LEGO nebo deskovek. Nabídek je dost i pro fanouška Apple. Pozor, slevy se každý týden doslova mění před očima!

Jak získat a aktivovat voucher?

S nákupem nad 500 Kč získáš přístup k HBO, konkrétně stanicím HBO, HBO 2 a HBO 3 + streamovací služby HBO Max. Ať už tedy dáváš přednost klasickému vysílání, nebo raději sám vybíráš obsah filmového večera, nešlápneš vedle.

Jak získat voucher? V období od 1. do 31. 12. 2023 nakup na CZC alespoň za 500 Kč, voucher následně získáš přímo na svůj e-mail a možnost uplatnit jej trvá až do 31. 1. 2024. Pro aktivaci je potřeba založit si na O2 TV účet, u kterého si navolíš vše potřebné. Na CZC najdeš kompletní návod, takže aktivace voucheru bude hračka.

Nezapomeň u CZC zaregistrovat svůj průkaz a nakoupit s ISIC slevou!

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.