Chceš zazářit? Objev naše tipy péče o pleť

péče o pleť

Čeká tě zkouška nebo důležité rande? Outfit máš vybraný už několik dní předem. A pak se podíváš do zrcadla a napadne tě, že to snad ani nemůžeš být ty? Pojď to změnit. Když máš po ruce ty správné produkty, trochou péče vyladíš svůj styl. Tady je pár tipů, které ti můžou pomoct.

Čištění pleti je rituál

I když se třeba nelíčíš, čištění pleti věnuj pozornost. Čisticí gely se hodí pro smíšenou nebo mastnou pleť (i proto jsou oblíbené u mužů), suchá pokožka ocení čisticí mléko s hydratačním efektem. Micelární voda je multifunkční – odlíčí oční partie i tvář a pleť hydratuje a osvěží. Nuance Micelární voda* je obohacená o rostlinné extrakty z morušovníku a papáji v nejvyšším stupni koncentrace a čistoty.

Pupínky všude, kam se podíváš?

Nepodléhej panice a vyraz do boje. Hodit se ti bude Uriage Hyséac Čisticí gel*, který odstraní nečistoty a přebytek kožního mazu. Na umytou a osušenou pleť použij krém Uriage Hyséac 3-Regul Komplexní péče*, zmatní ji a perfektně vyhladí. V létě sáhni po tónované formě krému Uriage Hyséac 3-Regul Komplexní péče na mastnou pleť SPF 30*, ať chráníš svůj obličej i před účinky slunečního záření. A když se nepříjemný pupínek objeví v nejmíň vhodnou chvíli? Pasta Uriage Hyséac SOS Lokální péče* účinkuje bleskově – večer ji nanes a ráno pozoruj výsledek.

Mastným vlasům nedej šanci

Základ je používat kvalitní šetrný šampon, který nebude vlasovou pokožku dráždit k další tvorbě mazu. Pro časté mytí vlasů se hodí Uriage DS Hair Balancing Shampoo*. Rychlé maštění pomáhá řešit výtažek z kopřivy v šamponu Apivita Oily Roots Dry Ends*. Pokud tě trápí i sklony k tvorbě lupů, vybírej speciální šampony jako Uriage DS Hair Anti-Dandruff Shampoo* s termální vodou. Kondicionér používej pouze do délek vlasů, ne ke kořínkům, vlasy fénuj nepříliš horkým vzduchem a zbytečně je nezatěžuj stylingovými přípravky.

Skoncuj s pocením

Předvídej situaci. Antiperspirant je jasnou volbou, když jde o snížení tvorby potu. Uriage Antiperspirant Power 3* funguje až po dobu 24 hodin. Deodoranty neblokují pocení, zato zamezují reakci potu s bakteriemi na kůži, a tím i nelibému zápachu. Sáhnout můžeš po Jemném deodorantu Uriage*, který zklidňuje podrážděnou pokožku podpaží. Pokud upřednostňuješ přírodní složení, zkus tuhé deodoranty ATTITUDE* v recyklovatelném obalu.

Výběr dekorativky šitý na míru tvé pleti

Na e-shopu drmax.cz si zaručeně vybereš, ať vyznáváš nenápadný „nude“ vzhled, nebo výraznější líčení. Najdeš tam podkladové báze a make-upy, vše pro líčení rtůočí i obočípudřenky, tvářenkybronzery a rozjasňovače řady značek. Mnohé přípravky obsahují vysoký podíl bio složek přírodního původu, mají i přípravky s veganským složením. Zastav se v dermocentru lékárny Dr.Max, rádi ti poradí s výběrem.

Zdravá krása je ti vždy nablízku. Chce to od tebe jen trochu času, snahy a samozřejmě také šťastnou ruku při výběru tvých produktů. Proměny si brzy všimnou tvoji blízcí a co je nejdůležitější, jsi to ty, kdo se bude cítit se sebou dobře. A to za to stojí, co myslíš?

TIP: S průkazem ISIC máš slevu 25 % na produkty Dr.Max v e-shopu www.drmax.cz.

*Kosmetika

produkty Dr.Max

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.