SOUTĚŽ: Colours of Ostrava = 130 kapel!

N.E.R.D s Pharrellem Williamsem, Kygo, Jessie J, London Grammar, Grace Jones, Joss Stone, George Ezra, Paul Kalkbrenner, Cigarettes After Sex, Kaleo, Future Islands, Ziggy Marley, Aurora, Calexico, GusGus, Jon Hopkins…co dalšího letošní Colours nabídnou?

K dalším hlavním zahraničním jménům patří například Beth Ditto, zpěvačka The Gossip, Seasick Steve, Mura Masa, Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, HVOB. Algiers, Jacob Banks nebo Lucky Chops, k českým pak třeba Kafka Band s premiérou scénického koncertu Amerika, dále Mig 21, Boris Carloff, Lenka Dusilová s Beatou Hlavenkovou a Dorotou Barovou, FVTVRE, Lenny či Nylon Jail.

Colours of Ostrava nabídne více než 350 programových bodů

Festival také nabídne přední jména africké hudby i výběr těch nejzajímavějších zahraničních hudebních projektů, které pořadatelé viděli na showcase přehlídkách. “Program jsme sestavili tak, aby kombinoval kvalitní celosvětově známá jména s obrovským výběrem skutečných hudebních perel považovaných v zahraničí za zásadní hudební události současnosti,” doplňuje Zlata Holušová.

Čeká vás 350 programových pecek

Celkově se můžete těšit na více než 350 programových bodů na 21 open-air i krytých scénách – například na divoké Drive stage, ve ztišeném Gongu, taneční Electronic stage nebo alternativní Full Moon stage. Program nabídne také kromě hudby také divadla (například Jaroslav Dušek – Čtyři dohody, Cirk La Putyka nebo Divadlo Bolka Polívky), workshopy, filmy, výtvarné aktivity a diskuse na aktuální témata v rámci mezinárodního fóra Meltingpot.

K tradičnímu servisu patří stanové městečko u Slezskoostravského hradu, bankomaty v areálu, pitná voda v areálu zdarma, ezervace míst do sálu Gong předem, velkoplošné projekce, půjčovna kol společnosti Kola pro Afriku, tribuny, vratné kelímky NickNack apod.

Festival Colours of Ostrava proběhne od 18. do 21. července v unikátním industriálním areálu ostravských Dolních Vítkovic. Sleva 10% na aktuální cenu čtyřdenní vstupenky pro držitele karet ISIC a ITIC je k dostání v e-shopu na www.colours.cz.

ISIC TIP: 10% sleva ze 4-denní vstupenky pro držitele ISIC, ITIC, IYTC průkazu!!!
Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Výherci soutěže
Tomáš Pravda, Kateřina Šťastná
Autor
Jakub Srněnský