Streamování hudby se zvýhodněním pro vysokoškoláky!

Představujeme YouTube Music, novou aplikaci na streamování hudby od YouTube. Poslouchejte bez reklam, na pozadí i offline. Oficiální audio i video, playlisty, covery, remixy i živá vystoupení. Stáhněte si aplikaci, vyzkoušejte měsíc zdarma.

Všichni jistě znáte YouTube, ale co byste řekli na to, kdyby se Vám přehrávání nevypínalo s přepnutím aplikace, kdyby Vám fungovalo i offline a měli byste personalizovanou hudební knihovnu vytvořenou nejen z oficiálních songů, ale i z coverů, živých vystoupení či remixů.

To vše je možné díky nové aplikaci Youtube Music

Nyní navíc pro vysokoškoláky za zvýhodněnou cenu jen 79 Kč/měs. Nepamatujete si název své oblíbené písničky? YouTube Music ji najde za Vás, stačí vědět pár slov z textu, či podobná slova. Vyhledávat lze i podle momentální nálady, nebo činnosti, které se právě věnujete.

V sekci Hotlist najdete všechny trendové světové videoklipy

Vždy se můžete vrátit do záložky Domů, kde se vytváří personalizovaná knihovna na základě historie prohlížení. Domovská obrazovka aplikace se dynamicky přizpůsobuje a dle Vašich preferencí doporučuje další a další skladby. Ovlivňují ji také faktory: kde právě jste a co právě děláte. Přístup k internetu také není žádný problém, aplikace funguje i offline.

Chtěli byste zajímavý a neotřelý playlist, ale nemáte čas ho sestavit? YouTube Music to udělá za Vás a připraví Vám mix třeba na party, či jakoukoliv hudební kulisu. Takže neváhejte a stáhněte si aplikaci YouTube Music pro Android, nebo iOS  a nechte se doprovázet hudbou kdekoliv a kdykoliv. Více informací o studentském předplatném najdete na m.youtube.com/musicpremium/student.

Autor
Veronika Vlachová