Expo v Dubaji má českého knižního průvodce

Expo v Dubaji knižní průvodce

S historií naší země, hrdým odkazem velikánů kultury i techniky a technologiemi budoucnosti otevřela začátkem října Česká republika pavilon pro EXPO DUBAI 2020. Pro tuto velkou událost připravila redakce magazínu 21.století speciální knihu, která v českém a anglickém jazyce přináší detailní přehled o předních vystavovatelích

Česko si dalo za úkol provonět svět jarem a ukázat lepší, udržitelnou budoucnost skrze expozici s názvem „Czech Spring“. Toto téma je magazínu 21. století velmi blízké, a proto se rozhodl představit český pavilon na Expo v Dubaji.

Na 140 stranách časopisu se dočteš o vystavovatelích, kteří Česko prezentují. V Dubaji prezentuje několik výjimečných patentů, desítky českých univerzit a stovky firem. Neuvěřitelné technologie doplňují skvostné umělecké předměty, a to vše ve jménu budoucnosti.

Kniha EXPO Dubai představí průmysl, technologie i design

S knihou 21. století EXPO Dubai tak poznáš, proč je Česko považováno za velmoc v nanoprůmyslu, lázeňství, v hospodaření s vodou nebo za sklářskou velmoc. Dozvíš se taky, proč jsme průmyslovou a technologickou zemí, poznáš moderní design českých umělců, který bere dech. V neposlední řadě nahlédneš do historie 170 let světových výstav.

Toto speciální vydání knihy s hlavičkou magazínu 21. století je koncentrovanou přehlídkou všeho, co Češi umí, dokážou, a čím ve světě vynikají.

Zajímá tě, jak vzniká časopis 21. století? Přečti si náš rozhovor s šéfredaktorem Janem Zelenkou.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.