Vychytávky pro větší radost z cestování

Skupina mladých lidí na výletě v přírocě

Jaro je tady a s ním i spousta slunečných víkendů – ideální čas na výlety! Máme tipy na hry a vychytávky, které vylákají na cesty i ty největší lenochy.

Udělej výlety zábavnější pro sebe i parťáky

Cestování je fajn způsob, jak relaxovat, zažít dobrodružství a získat zážitky, na které se nezapomíná. Zapátrali jsme a máme pro tebe tipy na hry a vychytávky, které ti pomohou výlety ozvláštnit, ať už se chystáš do hor, k moři nebo navštívit vzdálené metropole. Třeba se ti pak povede vytáhnout za dobrodružstvím i kámoše nebo členy rodiny, kteří jinak cestování moc nefandí!

Karty Cestovatelské výzvy: Zažij něco nového!

Karty Cestovatelské výzvy od Albi ti pomohou proměnit tvůj výlet v napínavou hru. Na 54 kartách najdeš různé úkoly a výzvy, díky kterým se odhodláš k objevování, ochutnávání místních specialit, poznávání nových lidí a zdolávání fyzických i mentálních překážek. Ať už vyrazíš kamkoli, tyhle kartičky pomohou tobě i celé partě zpestřit program a zažít něco netradičního.

Karty Cestovatelské výzvy od Albi

Kvído na výlet: Bojovky pro celou rodinu

Čekají tě nějaké výlety s mladšími sourozenci? Tak to se ti budou hodit Venkovní bojovky z edice Kvído na výlet. S celou rodinou se můžete vydat na dobrodružnou cestu po zvolené trase a plnit úkoly ukryté v tajných schránkách. Cestou luštíte rébusy, hledáte indicie a sbíráte body, které vás nakonec dovedou k cíli. Uvidíš, že s bojovkami od Kvída budeš za hvězdu, protože je to super způsob, jak na cestě zabavit děti i dospělé a zároveň si užít společný čas v přírodě.

Hra Venkovní bojovky z edice Kvído na výlety od Albi

Mementerra: Cestovatelský deník pro uchování vzpomínek

Cestovatelský deník Mementerra od Albi je perfektní nástroj pro všechny, kteří si chtějí své zážitky z cest uchovat na jednom místě. Na jeho stránkách můžeš zapisovat své dojmy, kreslit, lepit vstupenky a fotky, a tak si vytvořit originální památník na každý výlet. Tenhle deníček je vybaven praktickými kapsami, gumičkou na uchycení tužky a samolepkami, s nimiž si ho můžeš doladit podle svého vkusu. Navíc je moc krásně zpracovaný graficky!

Cestovatelský deník z edice Mementerra od Albi

S průkazem ISIC v Albi ušetříš!

Vychytávky pro cestování jsme pro tebe našli u našeho partnera Albi. Nezapomeň, že s průkazem ISIC nakupuješ v prodejnách i e-shopu Albi se slevou 8 %. Můžeš si tak před cestou výhodně pořídit některý z produktů Mementerra, Cestovatelské výzvy nebo Kvído na výlet a udělat ze svých výletů ještě zábavnější akce pro všechny.

Banner s informací o slevě s ISIC v Albi

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.