SOUTĚŽ: Jízdenka na léto: prázdninová jízda za hubičku!

Jak na levné jízdenky o prázdninách

Léto patří cestování, které ale něco stojí. Jak to udělat, aby vás prázdniny v pohybu nezruinovaly, a zároveň jste měli možnost vypravit se kdykoli a kamkoli? Odpovědí na tyto otázky je Jízdenka na léto Českých drah.

Jak to funguje? Jednodušší to už asi být nemůže: koupíte si Jízdenku na léto, což je vlastně síťová jízdenka pro jednu osobu, která platí pro všechny vlaky Českých drah v České republice. Standardně platí do 2. třídy, ale pokud jste dostali něco na přilepšenou babičky nebo od rodičů, proč nezkusit i jedničku? Stačí si dokoupit jednorázový nebo časový doplatek do 1. třídy.

Jak dlouho můžu jezdit na síťovou jízdenku?

Jak dlouho můžete takhle bezstarostně cestovat? Přijde na to, co všechno chcete u nás vidět. Nejkratší délka platnosti je 7 dní, druhá možnost je 14 dní. V obou případech jde o po sobě jdoucí dny, takže si svou challenge dobře naplánujte, ať toho stihnete co nejvíc! Ale pozor – Jízdenka na léto platí jen v červenci a srpnu!

Kolik stojí síťová jízdenka

Teď to nejdůležitější: co za to? Běžná cena za týdenní variantu je 790 Kč, ale protože určitě máte kartu ISIC nebo ITIC, pak je cena ještě o stovku nižší! Že je týden málo? Ok, tak přidáme další. 14 dní ve vlaku vás vyjde ne na 1 190 Kč jako obyčejné smrtelníky, ale na 990 korun, pokud máte ISIC nebo ITIC. Tomu se přece nedá říct ne!
Podrobnosti o jízdence a podmínkách použití najdete na www.cd.cz.

Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Výherci soutěže
Zuzana Štěpančíková, Petra Golíková, Daniela Kortusová, Michaela Hubená, Klára Hatašová, Petr Poremski, Regina Kladová, Marie Vlčková, Karolína Franclíková, Václav Zimmermann
Autor
Jakub Srněnský