Prodloužené víkendy v zahraničí? Jistě! Kdykoliv!

Kam vyrazit na prodloužený víkend v zahraničí

Pokud v následujících týdnech plánujete prodloužený víkend a odjet za poznáním evropských měst, doporučujeme navštívit ty méně zprofanované, než je například Paříž či Londýn.

Co takhle objevit krásu italského Milána? Navštívit světoznámou operu La Scala, zajít se podívat na fotbalový zápas AC Milán, či Inter Milán nebo si užít adrenalinu na okruhu Monza. Kdyby vás neoslovila Itálie, španělská Barcelona jako warm-up na léto může být také ideální možností. Užít si prodloužený víkend ve evropské metropoli je na dosah.

Víkendová Barcelona

Gaudí všude, kam se podíváte, Sagrada Familia nebo populární tapas bary jako místo, kde si udělat příjemnou večeři v ještě příjemnější společnosti. Pokud se ovšem někomu nechce cestovat úplně daleko, tak strávit prodloužený víkend v Berlíně, který je relativně za humny, také nezní špatně.

V Berlíně za pár hodin

Zavítat k Brandenburské bráně, procházet se po ulici Unter den Linden, nebo jít po stopách knihy My děti ze stanice ZOO nemusí být špatnou alternativou k městům jižní Evropy coby dostupná varianta prodlouženého víkendu.

Tak či tak ovšem nezapomeňte, že i při tomto krátkodobém cestování do zahraničí je nutné si zajistit cestovní pojištění. V tomto případě vám ISIC přináší nejvýhodnější pojištění na trhu. Je ideálním společníkem na krátkodobé cestování nejen po Evropě po celý rok.

ISIC roční pojištění s krátkodobými výjezdy je možné sjednat jednoduše a bez zbytečné administrativy ONLINE během několika minut. Toto cestovní pojištění je možné zakoupit již od 200Kč /rok, přičemž délka jedné cesty může být až 45 dnů.

ISIC TIP: Jste studenty denního studia a ještě nemáte průkaz ISIC? Pro získání nejvýhodnějšího pojištění si nejdříve průkaz ISIC pořiďte!

Více informací

Sjednat pojištění

Autor
Jakub Srněnský