Kde si ještě zalyžuješ? Ve Špindlerově Mlýně – se skipasem zdarma!

Navzdory oblevě se ve Skiareálu Špindlerův Mlýn pořád lyžuje, a ještě chvíli bude. Ve vybraných hotelech navíc dostaneš k ubytování skipas zdarma!

Lyžařská sezóna skončí až Velikonocemi

Zimní sezóna v Krkonoších zdaleka není u konce. Přestože provoz některých středisek komplikuje jarní počasí, Skiareál Špindlerův Mlýn stále nabízí výborné sněhové podmínky. Čeká tu na tebe přes 25 kilometrů sjezdových tratí, snowpark či Funtracky, i desítky kilometrů běžkařských tratí.

Můžeš si tak ještě na poslední chvíli naplánovat lyžařskou dovolenou ve Špindlu, protože největší krkonošské středisko plánuje svůj provoz ukončit až na Velikonoce.

Exkluzivní akce ve Špindlu – k ubytování skipas zdarma!

Když si pro svůj pobyt vybereš některý z vybraných hotelů, získáš navíc k ubytování zdarma jeden skipas. Přehled hotelů a detailní podmínky akce se dočteš tady.

Na nákup dalších skipasů nezapomeň využít svůj studentský průkaz a uplatnit ISIC slevu! Zakoupit skipasy za nejvýhodnější ceny je možné i online na GOPASS.

Info o akci skipas zdarma k ubytování ve Špindlerově Mlýně

Kde si teď ve Špindlu nejlépe zalyžuješ?

Podle ředitele Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneše je v provozu téměř celé středisko a většina lanovek: „Návštěvníci si u nás zalyžují na více než pětadvaceti kilometrech sjezdovek jak ve Svatém Petru a Hromovce, tak i na Medvědíně, Horních Mísečkách nebo Labské.“ Aktuální provoz lanovek a sjezdovek ve skiareálu můžeš sledovat zde.

Ve skiareálu si můžeš vyzkoušet také dva Funtracky na Hromovce a Horních Mísečkách, kde najdeš několik lehkých překážek a skoků. Na modré sjezdovce ve Svatém Petru nechybí ani dvě Funline s klopenými zatáčkami, skoky a terénními vlnami. Pro pokročilejší snowboardisty nebo freeskiery je tu snowpark na Horních Mísečkách nebo Big Air na dojezdu sjezdovek ve Svatém Petru.

Na své si ve Špindlerově Mlýně přijdou i běžkaři. K dispozici jsou desítky kilometrů běžkařských tratí na Horních Mísečkách a ve Svatém Petru.

Co je tu pro lyžaře letos nového?

Skiareál Špindlerův Mlýn letos do zimní sezóny investoval 300 milionů korun, a to především do vybudování nových sjezdovek a technického zasněžování. Nenech si proto ujít ani novou červenou sjezdovku „Přehradní“ začínající u horní stanice lanovky Hromovka nebo „Lesní“, kterou mohou lyžaři a snowboardisté otestovat na Medvědíně. Kromě nových tratí se skiareál zaměřil i na rozšíření stávajících sjezdovek. Velkých změn doznala nejoblíbenější modrá sjezdovka ve Svatém Petru a kompletní proměnou prošla i trasa známá jako Vodárenská.

Aprés-ski zábava ve Špindlu zaručena

Skiareál ve Špindlu ale není jen o lyžování. Na vrchol lyžařských středisek ve střední Evropě patří i díky komplexním službám, modernímu zázemí, širokému spektru zážitků a bohaté aprés-ski zábavě. Svůj pobyt si tu můžeš zpestřit zážitkovou večeří na hřebenech Krkonoš v restauraci Na Pláni, jízdou v rolbě, Fresh Trackem – prémiovou lyžovačkou na ranním manšestru ještě před oficiálním otevřením lanovek, sklenkou šampaňského v Champagne Lounge nebo účastí na některé z akcí, které skiareál hostí.

Mladý pár si užívá oběd po lyžování ve Skiareálu Špindlerům Mlýn

Chceš letos vyzkoušet i prkno? Mrkni se, jak vybrat správné vybavení na snowboard.

Foto: Archiv Skiareálu Špindlerův Mlýn, GOPASS

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.