226-222-333 9:00 - 17:00
  • cs

SOUTĚŽ: Propadněte kouzlu chuti skutečných burgerů!

Šťavnatý plátek kvalitního mletého hovězího bezchybně ochucený ve společnosti čerstvé zeleniny a chutných přísad, zarámovaný dokonale křupavou hamburgerovou bulkou. Představa, nad kterou se nám sliny sbíhají, a to ještě nic necítíme.

Vůně se plně rozvine v prostorách pražské restaurace Tom´s Burger. Ano, za skvělým burgerem nemusíme vyrážet do Ameriky, máme ho na dosah!

I hamburger může být delikatesa
Bacon Burger, Boston Burger, Cheese Burger, Chilli Burger a více jak deset dalších variací. Ať už sáhnete po kterémkoliv, v restauracích Tom´s Burger nešlápnete vedle.

Nevěříte? Pak se přesvědčte na vlastní kůži!

Přivítá vás příjemný neformální prostor. Dřevěné stoly a židle, cihlové stěny, originální doplňky, fakt pohoda. Člověk se tu cítí tak nějak bezpečně. A k tomu ty vůně! Pak už jenom stačí se zorientovat v bohaté nabídce burgerů typicky anoncované na černých tabulích a samozřejmě i v jídelním lístku.

Tom´s Burger je sázka na jistotu kvalitního burgeru, na kterém si určitě pochutnáte. Pokud jste burgeroví nováčci, určitě nebudete litovat, když vyzkoušíte jmenovce podniku – Tom´s Burgera: hovězí maso, obloha, domácí kečup, volské oko, slanina, domácí salát Coleslaw. Mňam. Kombinace, kterou si zamilujete!

Ale byl by hřích neochutnat další variace. Je znát, že tady se nad burgery skutečně přemýšlí. Jak chutě, tak postup jejich přípravy jsou doslova vymazlené. Vše v naprosté harmonii.

Jak na dokonalý domácí hamburger
Pro dobrý hamburger platí a vždy bude platit jedno pravidlo: v jednoduchosti je síla. Do hamburgerového masa by totiž mělo přijít jen minimum ingrediencí: kvalitní a čerstvé jemně namleté hovězí maso (s podílem tuku ideálně kolem 20%), sůl a pepř. Z masa samotného by měla vyniknout jeho přirozená chuť, která dělá tento pokrm jedinečným. Kreativita a tvořivost při přípravě hamburgerů se tedy přesouvá z přípravy masa na kombinaci dalších ingrediencí, které naleznete mezi dvěma houskami.

Výtečný hamburger nemusí být nutně doplněn jen o sýr, křupavou slaninu, rajče, ledový salát, cibuli (čerstvou, restovanou či karamelizovanou), nakládané okurky, hořčici, kečup nebo majonézu. Může být pojat i zcela odlišně a být doplněn plátky pálivých papriček jalapeños, grilovanou cuketou, paprikou a lilkem, volským okem, restovanými houbami, nebo klidně i třeba ananasem! Anebo chcete jít ještě dál? Přidejte guacamole (avokádové pyré s česnekem a rajčaty), nebo pesto a máte skvost, který bude na míle vzdálený základnímu hamburgeru!

Hamburger tak může být nejenom chuťovým zážitkem, ale může být zdravý a nízkokalorický. Stačí tak „málo“ – připravovat jej z kvalitních surovin a nic neošidit. Ani samotný postup přípravy. A jak jsem se přesvědčila, v Tom´s Burgeru to moc dobře znají.

Třešničkou na dortu, nebo chcete-li na hamburgeru, je tu navíc i přijatelná cena. Potěší i nabídky kompletního menu – tedy zvoleného hamburgeru s hranolky, dipem a nápojem.

Tom´s Burger jde skutečně zákazníkům naproti
Abyste měli jistotu, že i ve špičce na vás zbude stůl, máte možnost si jej online zarezervovat na: www.tomsburger.cz, nebo telefonicky objednat. Pokud chcete místní pravé domácí hamburgery vyzkoušet, ale čas vás tlačí, nevěšte hlavu, můžete si jej objednat s sebou. A dokonce se tu počítá i s vegetariány!

Otevřeno denně už od 10.00 hodin do 23.30. Tak neváhejte, už dneska večer si můžete s partou pochutnávat na skvělých Burgerech s 15% slevou pro držitele průkazů ISIC, ITIC a ALIVE!

Nebo si s námi zasoutěžte o vouchery v hodnotě 500 Kč!

Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Výherci soutěže

Dagmar Hladíková, Petr Benáček, Nikola Slavíková, Markéta Krejzlová, Veronika Šefčíková, Tereza Dračková, Tomáš Koranda, Lukáš Kouba, Daniela Drozenova, Patrik Kašuba, Tereza Chorovská, Jana Koštuříková, Katrin Fridrichová, Ondřej Mráz, Aneta Procházková

Související články

[reklama_left]
[reklama_right]