Monínec: lyže i relax. S ISIC navíc s 25% slevou

Monínec

Taky se už od konce léta nemůžeš dočkat? Nedočkavě sleduješ předpověď počasí v očekávání, že konečně začne sněžit? Těšíš se, až sbalíš věci, lyže nebo prkno a zase vyrazíš na kopec? Areál Monínec už je na zimní sezonu připraven. Pro držitele průkazů ISIC navíc nabízí slevu 25 % na skipasy.

Zasněžená stráň, vůně horkého čaje nebo svařeného vína, radost z pohybu a romantika denního či večerního lyžování na druhé nejdelší osvětlené sjezdovce v Čechách. Wellness, relax nebo společný čas s přáteli, se kterými je ti dobře. To je Monínec.

Co všechno Monínec nabízí?

Hlavní monínecká sjezdovka nabízí lyžařům 1,2 km sjezdového lyžování a čtyřsedačkovou lanovku s přepravní kapacitou 2 400 osob za hodinu, která je v provozu v zimě i v létě. V horní části této sjezdovky zvyšuje komfort lyžování ještě 600 m dlouhá dvoukotva a celý svah je zasněžován a osvětlen pro večerní lyžování.

Nově navíc Monínec zahájil spolupráci s věrnostním programem Gopass a v letošní zimní sezoně nabízí plovoucí ceny skipasů, kdy si návštěvníci budou moci vybrat pro návštěvu dny, kdy budou ceny skipasů nejnižší. Držitelé ISIC průkazu navíc mohou využít ještě i 25% slevu na nákup skipasů. Slevu lze uplatnit jak na pokladnách Areálu Monínec, tak i v osobním Gopass účtu při online nákupu v e-shopu Gopass.

Kromě lyžování nabízí „alpský“ Areál Monínec i další zimní atrakce. V okolí Monínce se nachází bezpočet pravidelně udržovaných a dobře značených běžkařských tras v délce zhruba 54 km.

Monínec je kromě pohybu a adrenalinu i synonymem pro relax a odpočinek od starostí všedních dní. Návštěvníci totiž mohou využít wellness s velkoplošnými okny s panoramatickým výhledem do údolí Českého Meránu, vnitřní bazén, vířivku, saunu anebo si dopřát třeba masáž! Vnitřní bazén má kompaktní rozměry a je ideální pro regeneraci.

Skipasy můžeš koupit na webu Gopass. Informace o slevě najdeš na webu ISIC.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.