Veletrh pracovních příležitostí iKariéra 2023

brainstorming u notebooku

Hledáš práci či brigádu v oboru? Nebo se jen chceš porozhlédnout po pracovním trhu a zjistit, co tě čeká až k tomu dojde? Máme pro tebe Veletrh pracovních příležitostí iKariéra, kde najdeš to, co hledáš.

Veletrh se každoročně koná na jaře, tento rok ve středu 12. dubna od 9 hodin na Fakultě podnikatelské VUT v Brně. Na jednom místě se sejde 84 technicky zaměřených firem ze všech oborů, které na VUT lze najít. A jako návštěvník máš možnost si najít práci či brigádu v oboru anebo dokonce spolupráci na bakalářské nebo diplomové práci.

Veletrh pracovních příležitostí iKariéra 2023 je zaměřen na studenty a absolventy technických vysokých škol, ale také pro širokou veřejnost. Letošní 28. ročník nese téma „Kariéře na stopě“ neboli hledání započne na veletrhu. Návštěvníci mohou navázat kontakt se zástupci českých i zahraničních firem a s některými mají i možnost zkonzultovat svůj životopis či profil na LinkedIn.

iKariéra

Pro lepší orientaci je připraven Průvodce veletrhem, tištěná brožura s mapou veletržního areálu, obsahující také přehledné informace o firmách a kontakty na jejich personalisty. A nezapomeňme na veletržní soutěž o hodnotné ceny, která je právě v průvodci. Průvodce obdrží každý student, co projde dveřmi Podnikatelky. Kromě firem na veletrhu se objevuje i Body Zorbing, vodní dýmky a mnoho dalšího.

Za organizací stojí studentská organizace IAESTE LC Brno, která kromě veletrhu, také zprostředkovává zahraniční placené stáže v oboru do více než 80 zemí světa.

Více informací o stážích najdeš na www.iaeste.cz, informace o nadcházejících akcích pak na Facebooku.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.