Vodafone PLAYzone Arena už jede naplno. Přijď si zapařit!

Vodafone PLAYzone Arena

V pražském obchodním centru Westfield Chodov Vodafone otevřel obří esportové centrum Vodafone PLAYzone Arena – hotový ráj pro všechny gamery. Mrkni na to, co všechno tě tam čeká, a přijď si zapařit a vyzkoušet nejmodernější vychytávky.

Westfield Chodov je domovem nového multifunkčního esportového centra Vodafone PLAYzone Arena. Jeho plocha je neuvěřitelných 1 000 m2. Svojí velikostí a nabídkou volnočasových aktivit je to v Česku naprostý unikát.

Na místě je moderní bar s bistrem, ve kterém můžeš před velkou LED obrazovkou sledovat ty nejzajímavější české i zahraniční soutěže. Pokud si ale budeš chtít zahrát, máš k ruce téměř 60 počítačů, virtuální realitu a další herní zařízení jako speciální gamingové křeslo. Všechny tyhle vychytávky jsou připojeny na superrychlé gigabitové síti od Vodafonu. Zavítej a nenech si ujít jedinečné esport zážitky.

esport

Vodafone PLAYzone Arena nebude sloužit jen jednotlivcům. Také firmám otevírá vzrušující marketingové a eventové možnosti, jak prezentovat své herní služby, projekty či produkty. V aréně budou totiž prostory určené pro workshopy, přednášky a další prezentace. V neposlední řadě se tu budou natáčet oblíbené herní pořady vysílané na televizní stanici Prima COOL nebo CNN Prima News.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.