Oslavte se Subway world sandwich day

Vyzkoušej nejlepší sandwich v SUBWAY

Subway je do počtu restaurací největším řetězcem rychlého občerstvení na světě. V Česku si na jejich famózních sendvičích můžete pochutnat už 15 let. A letos připravili pro všechny hosty velkolepou událost!

Máte rádi pořádně naducané sendviče? S lahodnými ingrediencemi a hromadou čerstvé zeleniny? Sendviče, do kterých si podle vlastní chuti vybíráte ty nejlepší masa, sýry, zeleninu a omáčky? Jasně! V takovém případě si nezapomeňte v kalendáři naškrtnout sobotu 3. listopadu.

Proč na sandwich k Subway?

Protože ve všech restauracích Subway v Česku proběhne velkolepá oslava World Sandwich Day! Pro milovníky dobrého jídla to znamená jediné: jeden 15 cm sendvič si koupíte a druhý máte zdarma. Žádné háčky, žádné podmínky, pro všechny. Ideální příležitost pro společný oběd s rodinou, setkání s přáteli nebo rande. Koupí každého sendviče navíc podpoříte vybrané rodiny v nouzi, a to se počítá!

Nejen sandwichem je člověk živ

Nabídka je více než pestrá – trhané vepřové, šťavnaté kuřecí kousky Teriyaki, hovězí rostbíf a také několik vegetariánských sendvičů. Do každého sendviče si navíc můžete naskládat až osm druhů zeleniny, sýr, dvě omáčky a za malý příplatek třeba i křupavou slaninu nebo avokádo!

Takže na viděnou v restauracích Subway v sobotu 3. listopadu!

Autor
Jakub Srněnský