Anketa o nejoblíbenější benefity ISIC AWARDS 2020 zná své vítěze

Naším dlouhodobým cílem je, aby byly benefity spojené s průkazy ISIC, ITIC a ALIVE pro své držitele neustále atraktivní. Znát váš pohled na nabízené slevy, je pro nás velmi důležité. Zakládáme si na tom, že jsme se studenty v blízkém kontaktu a rozumíme tomu, co potřebují. A jedním ze způsobů, jak váš názor tradičně zjišťujeme, je anketa ISIC AWARDS.

I letos v únoru jsme rozeslali dotazník, ve kterém jsme se ptali mimo jiné na tři otázky: Kteří poskytovatelé slev byli v předešlém roce ti nejlepší, které skiareály byly vaše nejoblíbenější a jaké letní festivaly vás bavily nejvíc. Kromě cenných informací pro náš ISIC tým představují výsledky ankety také ocenění našich partnerů za dobře odvedenou práci. Umístění na prvních pozicích je o to cennější, že o něm rozhoduje tak náročná „porota“, jako jsou studenti.
Jak tedy dopadly ISIC AWARDS 2020?

Nejoblíbenější poskytovatel slev:

1. místo: KFC 

„Naše již několikáté umístění na prvním místě v soutěži ISIC AWARDS je ukázkou toho, jak může dlouholetá spolupráce krásně fungovat.“ říká Zuzana Munková z KFC Česká republika. „Velmi si vážíme jak tohoto ocenění, tak především celkového propojení s ISIC. Jsme rádi, že můžeme studenty podpořit výhodnějšími nabídkami a také nás těší, že jim u nás evidentně chutná.

Loni jsme kromě oslav 25. výročí KFC na českém trhu a otevření jubilejní sté pobočky zavedli spoustu novinek nejen v oblasti našich kuřecích specialit, ale i inovace i na poli technologií. Naši hosté mohou využívat pro své pohodlí samoobslužné kiosky a od podzimu také službu Objednej&Vzyvedni, se kterou se vyhnou případnému čekání.

Těšíme se na další úspěšné roky spolupráce s ISIC a vzhledem k situaci i na lepší časy, kdy naše hosty obsloužíme nejen prostřednictvím našich Drive Thru, Take away a Delivery, ale opět osobně přímo na restauracích.“

2. místo: McDonald’s

„Velmi si vážíme této ceny, zejména protože představuje hlas studentů, tedy těch, pro koho tyto aktivity děláme. V současné chvíli pracujeme na osvěžení studentské nabídky, a to nejen v hlavní nabídce, ale i na McCafé, takže se určitě máte na co těšit!“ vzkazuje držitelům průkazů ISIC Elena Chadžieva z McDonalds.

3. místo: Knihy Dobrovský

Za společnost Knihy Dobrovský reagoval na umístění v anketě Adam Pýcha: „Jsme opravdu rádi, že jsou studenti pravidelnými návštěvníky našich knihkupectví KNIHY DOBROVSKÝ. Ať už u nás hledají učebnice, odbornou literaturu, útěk do světa příběhů či nejlepší deskové hry, vždy jim poradíme. Konkurence byla opravdu silná, takže děkujeme za každý zaslaný hlas a slibujeme, že program benefitů pro držitele karet ISIC/ALIVE v tomto roce rozšíříme i na náš e-shop, abychom mohli v příštím roce zaútočit na pozice úplně nejvyšší.“

Nejoblíbenější skiareál:

1. místo: Skiareál Klínovec

Martin Koky ze Skiareálu Klínovec nám k prvnímu místu napsal: „Děkujeme za tuto krásnou cenu, kterou nám udělili studenti. Jsou to právě oni, kdo reprezentuje naši budoucnost. Dává nám to naději, že se rozvoj našeho areálu ubírá správným směrem a jsme schopni oslovit i nové a stále náročnější lyžaře. Bude výzvou udělat z tohoto ocenění dlouhodobou tradici, ale slibuji, že se o to určitě pokusíme. Podobné výzvy ostatně máme docela rádi :)“

2. místo: Horský resort Dolní Morava

Druhé místo za Horský resort Dolní Morava okomentoval Tomáš Drápal: „Velmi si vážíme umístění v anketě ISIC Awards. Jsme rádi, že máme co nabídnout také mladším lyžařům a na top pozici se umisťujeme již několik let v řadě. Nejen pro mladé a aktivní sportovce máme v zimě připravené snow traily v podobě crossové tratě světových parametrů, snowpark s překážkami různých úrovní či speciální zážitkovou funtrail s klopenými zatáčkami a terénními zlomy. Také v zimním období se můžete svézt na Mamutí horské dráze, bobové dráze, nebo si užít výhledů ze Stezky v oblacích. Jsme velmi potěšeni hodnocením a za to všem studentům děkujeme – budeme se na vás opět těšit v horském resortu Dolní Morava.“

3. místo: Skiareál Špindlerův Mlýn

„Umístění v ISIC AWARDS si velmi vážíme a rádi bychom poděkovali všem studentům středních a vysokých škol, kteří pro nás v anketě hlasovali.“ vzkazuje za Skiareál Špindlerův mlýn Ing. Adam Svačina.

Nejoblíbenější letní festival:

1. místo: Colours of Ostrava

Za několikanásobného vítěze ve své kategorii poslal poděkování Jiří Sedlák z organizačního týmu Colours: „V současné složité situaci (v době opatření proti koronaviru) není dobrých zpráv nikdy dost. Takže děkujeme všem velmi za přízeň a skvělé ocenění, je to pro nás i závazek festival připravit i v dalším ročníku co nejlépe. Děkujeme!

2. místo: Votvírák

3. místo: Sázavafest

„Děkujeme všem, co nám dali hlas v anketě, velice si toho vážíme a obzvlášť nyní v tak těžkém období. Přípravy na letošní ročník stále pokračují a doufáme, že se letošní ročník uskuteční. Letos oslavíme krásných 20 let existence festivalu a doufáme, že tam budete i s námi, pokud vše půjde dobře. Snažíme se připravit ještě lepší hudební program a spousty zábavy pro celou rodinu. Právě vy nás ženete kupředu a my pro vás uděláme maximum. Za celý tým SÁZAVAFESTU přejeme hodně zdraví vám i vašim rodinám“ napsala ředitelka SÁZAVAFESTU Andrea Zdarsová.

Všem partnerům srdečně gratulujeme a upřímně děkujeme také vám všem, kteří jste se do průzkumu zapojili.

Všechny informace nasbírané v průzkumu pečlivě vyhodnocujeme a už teď můžeme slíbit hromadu nových ISIC slev inspirovaných vašimi odpověďmi!

Autor
Veronika Vlachová