Vtipné dárky pro kamarády

vtipné dárky pro kamarády

Pro všechny co často řeší dilema, jaký dárek vybrat pro kamaráda a neví si s tím rady jsme vymysleli pár tipů na zábavné a levné dárky. Nech se inspirovat, možností je spousta a příště budeš vědět pro co sáhnout.

Dárky které stojí pár korun a přesto potěší

Vybírat dárek pro kámoše je vždycky zábava, protože se nemusíš nijak extra držet zpátky. Jaká je tvůj BFF osobnost? Snese trochu humoru na svoji adresu? Abychom trochu nastartovali tvoji fantazii, dali jsme dohromady nápady na vtipné a neotřelé dárky pro lidi nejrůznějších charakterů.

Sporťák

Ty máš svaly, já mám čáry! Vyhecuj kámoše dárkem v podobě sportovního ručníku s nápisem, který mu připomene, že svaly samy nenarostou. Tričko “Co Čech, to trenér” si může obléknout zase fotbalista, kterému to víc kecá doma u tývky, než kope. Kámošce, co ujíždí na sportovní výživě, naděl třeba roztomilý shaker se sportujícím banánem.

Gamer

Jak vypadá nejšťastnější gamerův den? Spánek, jídlo, gaming a takhle pořád dokola. Ukaž, že víš přesně, jak vypadá jeho ráj na zemi a daruj Playstation gamerský hrnek, který tohle vystihuje. Vítaným přírůstkem do sbírky klasických geekovin bude jistě Pac-man ghost lampa, která má navíc party mode, kdy svítí do rytmu hudby.

Princezna

Kdo je na světě nejkrásnější? Tak na tohle dostane tvá kámoška odpověď, když jí dáš jako dárek tohle kapesní zrcátko. A že hezký holky nejsou z cukru, může říct světu, když oblékne tohle tričko s originálním potiskem.

Lenoch

Zakládá si kámoš na tom, že se nepředře a je nad věcí? Tak to máš dárek pro něj vyřešený. Aby si ho někdo nespletl se skutečným lenochem, měl by si pověsit tuhle cedulku na dveře. A kdyby náhodou lenochem opravdu byl, může mu při lenošení dělat společnost tenhle roztomilý nahřívací lenochod.

Intoška

Jakým dárkem překvapit kamarádku nebo kamaráda intelektuála, který už pravděpodobně všechno ví? Těžko říct, jisté je, že čím větší IQ, tím větší si zaslouží hrnek. Komu to pálí a zároveň trochu sleduje aktuální dění, ten se určitě dobře pobaví nad knihou TMBOOK od Tomáše Břínka alias TMBK, autora koláží komentujících současné dění tady u nás v Českolandu. Aby si intoš nebo intoška četbu náležitě vychutnali, naděl jim vtipné ponožky, které po nahození nohou na stůl světu jasně sdělí “Nerušit, čtu si”.

Dárek pro vinaře

Milovníci vína můžou čas od času vyměnit sklenku za kávu v termohrnku s trefným nápisem. Přímo pro slečny se pak vyloženě nabízí nápadité tričko potištěné slovní hříčkou “Jsem vinná”. Po řádné party přijde vhod dárek v podobě chladícího ručníku První pomoc při kocovině.

Bavič “záporák”

Téměř každou dobrou partu kámošů doplňuje nějaký cynický bavič. Tihle “záporáci” v dobrém slova smyslu jsou prostě na světě potřeba a je fajn je obdarovat v jejich stylu. Ideální dárek pro takového ničemu je třeba záporácký deštník s Jokerem nebo tohle triko s holubem, který pos..e všechno krásné a nikdy nemine.

Rocker

Vyznavače kvalitní muziky samozřejmě nejvíc potěší hudba samotná, ale sakra, vždyť oni už mají všechno naposlouchané a postahované… Ale co nejspíš nemají a jako dárek určitě ocení, je tahle rohožka For those about to knock připomínající album od AC/DC “For those about to rock”. (překlad: “Pro ty, kdo jdou pařit na rock”, na rohožce pak nápis říká “Pro ty, kdo jdou zaklepat”), nebo sklenice s výstižným potiskem “Hardwired to self-destruct“ (překlad: Svázaní k sebedestrukci), což je název písně, kterou snad hoši v Metallice stvořili pro tyhle účely, či co.

Dárky jsme vybírali mimo jiné i na eshopech Albi.cz, Alza.cz a Knihydobrovsky.cz, kde máš online slevu s průkazem ISIC.

Foto: archiv firem

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.