Nakup výhodně dárky v DATARTu

Telefon mezi vánočními ozdobami

Čas letí a kalendář neúprosně odpočítává poslední měsíce tohoto roku, a to znamená jediné. Blíží se Vánoce. My ti vánoční nakupování zpříjemníme, dáme ti pár tipů na elektro dárky a prozradíme ti, jak nakoupit levněji.

Nechceš se zase dívat na zklamané výrazy svých příbuzných, kteří si jako každý rok rozbalují svíčku koupenou den před Vánoci? Nenechávej letos nakupování na poslední chvíli. Vyber v klidu a bez stresu dárky už teď.

Dárky pro rodinu i kamarády

Tráví tvá mamka ráda čas v kuchyni a dbá na zdraví celé rodiny? Tak to bude mít určitě radost, až pod stromečkem najde šikovného designového pomocníka v podobě stolního mixéru, který jí pomůže připravit vitamíny nabité koktejly. Uvidíš, jak se taťkovi rozzáří oči, až si rozbalí nějakou pěknou aku vrtačku, která mu chyběla v dílně. Před sourozenci se pořádně vytáhni a daruj jim nová bezdrátová sluchátka, které jim umožní přehrávat oblíbenou hudbu kdekoliv.

Nezapomeň ani na prarodiče. Těm by se mohl líbit tlakoměr s velkým displejem a jednoduchým ovládáním, aby měli své zdraví stále pod kontrolou. Dárky pro kamarády jsou také duůležité. Ukaž jim, že na ně myslíš. Pořiď jim třeba klíčenku, díky které budou mít přehled o všech svých věcech a klíče už nikdy neztratí.

Nejlepší na letošním nakupování bude to, že všechny dárky seženeš za exkluzivní ceny. Jak je to možné? V DATARTu totiž můžeš využívat studentské slevy na celý sortiment a získáš je opravdu snadno. Stačí, když zaregistruješ svůj průkaz ISIC, a po celý rok můžeš nakupovat s perfektními VIP slevami.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.