Staň se Yng Pro a zasaď se o udržitelný dopad světa

Dne 9. září spouští Nizozemsko-česká obchodní komora svou Yng Pros Charter. Mise Yng Pros je propojovat zkušené profesionály s mladými talenty, protože jedině takové spojení přináší společnosti blahobyt, udržitelnost a inovace.

Staň se Yng Pro a zasaď se o budoucí udržitelný dopad na společnost

Zveme tě na zahajovací akci Yng Pros Charter s názvem The Future of Us. Yng Pros vznikají při Nizozemsko-české obchodní komoře s cílem propojovat generace. Náš unikátní systém podpory zkušenějších kolegů, specializovaných eventů a stáží tě nastartuje na tvé cestě dopředu.

Konfucius řekl: „Studuj minulost, kdybys chtěl definovat budoucnost.“ Vedeni touto moudrostí zahájíme akci přehledem historických vazeb mezi Českou republikou a Nizozemskem. Svůj pohled a znalosti nám poskytnou Jan Henneman, bývalý velvyslanec Nizozemska v České republice, a Pieter Goedhart, spoluautor knihy Spolu „alejí Evropy“.

Do budoucna se při své práci musí dívat například designeři a konstruktéři automobilů. Jak se dělá design na deset let dopředu? Jaký je dopad kreativního myšlení na naši budoucnost? Naživo bude na otázky odpovídat vedoucí interiérového designu ve ŠKODA AUTO Peter Olah.

Nastávající generace leaderů musí naši společnost vést k prosperitě a udržitelnému blahobytu. Společně se zasadíme o pozitivní změny. Jak se dostaneme k udržitelné a prosperující společnosti? Jak se vytváří pozitivní dopad na společnost? Odpověď najdeme v propojování především mladých lidí, budoucích leaderů. Přijď a staň se Yng Pro, aby i tvůj hlas byl slyšet.

Kdy?

Ve čtvrtek 9. září v 17:30 – 21:30 v Impact Hub K10, Kopernikova 10, Praha 2.

Na akci se registruj na stránce eventu The Future of Us, kde také najdeš podrobný program. Přehledné informace o celém projektu Yng Pros najdeš na NCCC Yng Pros.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.